Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
ESE 220-320

Elektrisk palletruck med tverrstilt førersete 2000 kg

  • 125 mm
  • 2000 kg
  • Kjøreposisjon på tvers av kjøreretning gir ergonomisk betjening
  • Ideell for lasting og lossing av lastebiler og for lange strekninger
  • Elektrisk servostyring gir enkel manøvrering
  • Høye hastighets- og akselerasjonsverdier
  • Display med hjulstillingsanviser og valg av kjøreprogram

ESE 220-320

De robuste og komfortable elektriske palletruckene ESE 220/320 er ideelle til transport av tunge varer over middels lange og lange strekninger og til lasting og lossing av lastebiler. Føreren sitter på tvers av kjøreretningen. Det gir utmerket sikt til alle sider og en behagelig arbeidsstilling. Dette er en stor fordel ved hyppig endring av kjøreretning. Elektrisk servostyring hjelper også. Den ergonomisk optimaliserte arbeidsplassen med fjæring avlaster føreren. Den faste førerplattformen kan også leveres med fjæring for å beskytte føreren mot støt (tilleggsutstyr). Du oppnår høy hastighet og rask akselerasjon med den kraftige motoren. Takket være vår Li-ionteknologi (tilleggsutstyr) er disse komfortable kraftpakkene alltid tilgjengelige, også i drift over flere skift. Kort ladetid og rask pauselading gjør det mulig.

Li-ion

Garanti og satisfaction
Ingen bekymringer – ingen kompromisser!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus garanterer vi inntil 8 års ytelse på våre Li-ionbatterier. Fordi vi vet at lang batterilevetid er viktig for driften din.

Vi er overbevist om at denne løsningen er den rette for deg. Derfor garanterer vi at du kan bytte tilbake til opprinnelig teknologi når som helst innen de seks første månedene, uten å oppgi noen grunn. 100 % fornøyd – garantert.

Les mer

Fordeler

Nye trucker fra Jungheinrich er utstyrt med en telematikkboks som standard fra fabrikk. Startpakken gjør alle trucker forberedt på FMS.

Features

Modelloversikt

Model Løftekapasitet Maksimal løftehøyde Kjørehastighet Total lengde Batterispenning
ESE 220 2 000 kg 125 mm 12,5 km/t 2 009 mm 24 V
ESE 320 2 000 kg 125 mm 12,5 km/t 2 009 mm 24 V

Lurer du på noe?