Referansekunder

Rauma Ullvarefabrikk AS

På Veblungsnes i Møre og Romsdal spinnes det mellom 150 og 160 tonn garn av norsk ull hvert år. Basisråstoffet for produksjonen er norsk ull, og hele produksjonen fra ull til ferdigvare skjer inne på fabrikken. De har per i dag cirka 34 årsverk og en omsetning på mellom 60 og 70 millioner kroner.

Videre

Kransekakebakeren AS

Kransekakebakeren er i dag hovedleverandør av kransekaker til Coop, Europris og Norgesgruppen. Det siste året har de til sammen bakt 300 000 kransekaker og 600 000 kransekakestenger.

Videre

BAMA

Det er imponerende å tenke på at BAMA betjener 70 prosent av markedet med bare tre kunder! På en normal dag betjenes mellom 2000 og 2200 paller på terminalen på Kalbakken. På terminalen er det fullt kjør stort sett hele tiden, bortsett fra mellom klokka 22 fredag kveld til klokka 22 lørdag kveld.

Videre 

Rolls-Royce Marine AS

Jungheinrich har besøkt Rolls-Royce Marine i Ulsteinvik som ligger idyllisk til på Hareidlandet i Ulstein kommune i Møre og Romsdal.

Videre

GLAVA®

Glavakonsernet har vært i stadig utvikling og består i dag av morselskapet GLAVA AS og datterselskapene Askim Mek. Verksted AS og Bolig enøk AS.

Videre

Furnes Jernstøperi

Furnes Jernstøperi ligger rett ved E6 på Stange. Fra E6 ser du deres nye sentrallager hvor det ligger flere tusen tonn med gatekumlokk.

Videre

Sport 1

Sport 1 har hovedlager på Kløfta utenfor Oslo. De etablerte seg på begynnelsen av 1990-tallet og er i dag Norges nest største sportskjede.

Videre

Thanke AS

Les om optimaliserte logistikkfunksjoner og nye trucker som har bidratt til betydelig økt effektivitet for Thanke AS i Drammen.

Videre

Vil du være referansekunde?

Vi kommer gjerne og lager en reportasje hos dere!

Ta kontakt med:

Beate Hoel Løken
Telefon 982 56 164
beate.loeken(at)jungheinrich.no

Eller:

Ellen Herness
Telefon 982 56 162
ellen.herness(at)jungheinrich.no

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev