Jungheinrich i Norge

Historien om Jungheinrich Norge

Her holdt vi til da det startet i Norge i 1969

Vi har et godt utbygd servicenettverk, bredt utvalg i leie- og brukttrucker, finansiering, rådgivning, reservedeler, ny teknologi, sikkerhet, små og store løftehøyder, automatisering, reoler og systemløsninger, truckførerkurs og mye mer. I over 60 år har Jungheinrich internasjonalt produsert det kunden vil ha i et krevende marked.

I Norge startet det hele i 1969. Da ble lokaler og de fleste ansatte overtatt fra Ameise Norge AS, som hadde vært importør frem til da. Lokalene lå i Tromsøgata på Rodeløkka i Oslo med tolv ansatte. Dette første tilholdsstedet besto av gamle trebygninger der det om vinteren var så vrient å komme seg fra kontorene over gårdsplassen til delelageret, at det var enklere å bestille nye deler fra fabrikken i Tyskland. Inne på verkstedet var det plass til 1,5 truck og to mekanikere. Det tok ikke lang tid før firmaet flyttet til nye og tidsmessige lokaler i Ole Deviks vei på Bryn. Men firmaet var i sterk vekst og vokste ut av disse lokalene også. I 1978 flyttet vi til nye lokaler i Strømsveien på Furuset i Oslo. Der ekspanderte vi flere ganger og frem til vi flyttet til flunkende nye lokaler i Alf Bjerckes vei 30 i nærheten av Økern i Oslo i april 2015, disponerte vi i overkant av 6000 kvadratmeter. I våre nye lokaler i Alf Bjerckes vei er arealstørrelsen omtrent den samme som i Strømsveien, men arealutnyttelsen er langt mer effektiv. Vi har over tid også etablert avdelinger rundt om i landet. Først i Bergen, deretter i Sandnes, Trondheim og Tromsø. Antall ansatte har steget jevnt og trutt og vi teller i dag 140 medarbeidere.

Jungheinrich har et utvalg av maskiner som gjør det mulig å tilby løsninger til praktisk talt alle typer truckoppgaver. Våre dyktige salgskonsulenter og kompetente servicemedarbeidere gjør alt for å levere kvalitet i alle ledd. Kundegrunnlaget er variert og består av alt fra små og mellomstore bedrifter til de største selskapene innen logistikk-, byggevare- og dagligvarebransjen. Jungheinrich Norge kan skilte med en utleieflåte på mer enn 700 trucker, gjennomsnittlig under ett år gamle. I tillegg kommer et stort utvalg av brukte trucker som dekker hele produktspekteret. Jungheinrich Norge tilbyr også truckførerkurs og sikkerhetsopplæring.

Jungheinrich-konsernet har hatt en sterk posisjon i truckmarkedet i over 60 år. Årsaken til dette ligger ikke bare i et stort utvalg av trucker, men også i kvalitet, teknologi, sikkerhet, skreddersøm og et godt utbygd servicenettverk. Konsernet og truckene har en rekke sertifiseringer, både internasjonalt og i Norge, og er alltid i tet når det gjelder tekniske nyvinninger.

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev

Vårt hovedkontor i Oslo

Besøksadresse:
Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo

Postadresse:
Postboks 246 Leirdal
1011 Oslo
Telefon: + 47 02350
info(at)jungheinrich.no