De nye truckene fra Jungheinrich er hendige og kompakte. Med en rekke tilleggsutstyr sørger de for økt effektivitet i den daglige driften.

EJC er en truck for gående betjening. Den kan løfte last på 1000 og 1200 kilo i høyder opptil
4,7 meter på 1200-kilosutgaven og er svært effektiv i drift på korte strekninger. Den helt nykonstruerte ledestableren produseres på fabrikken i Norderstedt i Tyskland.
Hovedårsaken til den spesielt høye gevinsten ved bruk av EJC, er den perfekte avstemmingen mellom 3-fasemotorene og systemstyringen utviklet av våre ingeniører.
En annen fordel ved den nye ledestableren er det minimale vedlikeholdsbehovet. Ved et eventuelt hjulbytte trenger man ikke lenger heve hele trucken. Om nødvendig kan støttehjulet tas ut ovenfra med enkle grep. Serviceåpningene på forsiden av ledehendelen gjør i tillegg bytte av hjulbaner enkelt og fremfor alt rimelig.
En rekke tilleggsutstyr avrunder kapittelet “lønnsomhet” når det gjelder EJC. Eksempelvis sørger en ny innebygd lader – eventuelt med hurtigladefunksjon – for korte ladetider i løpet av et skift. Den innebygde laderen passer også for større batterier med en kapasitet på opptil 375 amperetimer. Den innebygde laderen er innkapslet i henhold til IP 54-standarden, noe som betyr at den er beskyttet mot fuktighet og støv. Det er derfor mulig å bruke EJC 212 med innebygd lader i fryserom. EJC har i tillegg automatisk reduksjon av senkehastigheten for de nederste 300 millimeterne. Dette gir myk og skånsom plassering av lasten.
De nye truckene passer svært godt der det er begrenset plass på lageret på grunn av ofte smale arbeidsgangbredder. Selv når det blir svært trangt, er trucken fremdeles enkel og sikker å manøvrere med ledehendel i øvre posisjon og aktivert sneglefartbryter.

Praktisk oppbevaringsplass på batteridekslet

Ved nykonstrueringen av denne truckklassen ble også en rekke smarte løsninger prioritert. Hertil hører blant annet oppbevaringsplass for penner, kniver og egen oppbevaringsplass for dokumenter.

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev