30.11.2018

Fem priser til Jungheinrich i German Design Award 2019!

Vi gleder oss over fem priser i Design Award 2019! I kategorien "Industry" gikk skyvemasttrucken ETV 216 helt til topps. Den elektriske ledetrucken EJE 116 mottok også en pris. I tillegg fikk vi pris for nyutviklingen av merkvaren Jungheinrich og for den vellykkede messeopptredenen på LogiMAT 2018. Det nye intranettet til Jungheinrich fikk også hederlig omtale av juryen.

Jungheinrich mottok fem priser i German Design Award 2019. Blant annet førsteplass for sin banebrytende skyvemasttruck ETV 216i.

Produkter og ulike konsepter som er med på å prege og forme det internasjonale designlandskapet blir årlig premiert i det velrenommerte German Design Award. I år stakk Jungheinrich av med hele fem av de gjeve prisene.

Vår skyvemasttruck ETV 216i med sitt totalt nye truckdesign kapret gullet i klassen "Industry". Høydepunkter på den fremtidsrettede trucken: Det helintegrerte Li-ionbatteriet føyer seg harmonisk inn i hele truckdesignet. Det ser ikke bare bra ut, men gir også ETV 216i betydelig bedre ergonomi. Føreren får merkbart større plass og svært god sikt til alle kanter. Resultatet er optimal brukervennlighet og maksimal sikkerhet på lageret. 

Den elektriske ledetrucken EJE 116 vant også i kategorien "Industry" – eksperten på transport av varer over korte strekninger. Den overbeviste juryen fremfor alt med sitt kompakte, konsekvente design og sin nyskapende multifunksjonelle ledehendel med avansert sensorteknologi, som gir pålitelig og ergonomisk betjening. Utover det overbeviste også nyutviklingen av merkevaren Jungheinrich i kategorien "Brand Identity". Jungheinrich blir overalt oppfattet som en samstemt og helhetlig merkevare, noe blant annet den vellykkede messeopptredenen på Logimat 2018 viste. Messeopptredenen ble belønnet i kategorien "Fair and Exhibition". I tillegg høstet også brukervennligheten til det nye intranettet til Jungheinrich lovord fra juryen.

German Design Award blir utdelt av det tyske designrådet for formgivning  (German Design Council) – Tysklands ledende myndighet for merkevarebygging og design. Målet er å oppdage, presentere og hedre unike designtrender. Derfor premieres årlig innsendte forslag i toppklasse fra produkt- og kommunikasjonsdesign, der alle på hver sin måte er banebrytende i et internasjonalt designlandskap. German Design Award, opprettet i 2012, teller blant de mest anerkjente designkonkurransene i hele verden og nyter stor respekt langt utover fagkretser.

Les mer om skyvemasttrucken ETV 216i

Les mer om den elektriske ledetrucken EJE 116

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev