Stage Profishop DE

Jungheinrich Profishop - nettbutikk

www.jungheinrich-profishop.no

Jungheinrich Profishop  er en nettbutikk som tilbyr et stort utvalg produkter for industri, handel, håndverk og næring. Innenfor de sju temaene stabling og løfting, transport, lager, drift, kontor, arbeidervern og miljø kan du raskt og enkelt finne, velge og bestille ønskede artikler. 


Profishop kategorier

Her finner du alt du trenger for å løfte og transportere produkter og gjenstander. Alt fra jekketraller og løftebord, til snøskuffer og kjetting.

Les mer

God orden i sakene skaper en god arbeidsflyt på lageret ditt med våre ulike hyller, dekkreoler og pallereoler. Se utvalget av reoler og hyller.

Les mer

Vi har det du trenger for å gjøre lagerjobben enklere. Her finner du alt fra verktøyvogner og avfallstraller, til sparkesykler, jekkestropper og adaptere til ulike tilhengerfester.

Les mer

Vi har det du trenger for effektiv rengjøring og avfallshåndtering. Her finner du feiemaskiner, gulvvaskere, søppelbøtter, samt høytrykkspylere og støvsugere fra Nilfisk.

Les mer

Her finner du alt du trenger for å vedlikeholde uteområder. Alt fra løvblåser og gressklipper, til gatefeiemaskin og arbeidsbil.

Les mer

Lurer du på noe?