Reservedelsservice

Reservedelsservice

Raskt – sikkert – bekvemt!
Driftsstans koster penger. Med Jungheinrich reservedelsservice kan du redusere disse kostnadene. Alt du trenger å gjøre er å ringe direkte til delelageret på telefon 464 24 115, eller sende en e-post til deler(at)jungheinrich.no. Du unngår risiko, ettersom kun den originale reservedelen oppfyller de siste kravene til produsenten og kan leveres selv etter mange år. I tillegg oppfyller selvsagt alle reservedeler kvalitetskrav i henhold til ISO 9001.

Reservedelslogistikk betyr hos Jungheinrich at riktig reservedel alltid leveres på rett sted til rett tid. For at vi skal kunne tilfredsstille de høye kravene våre kunder stiller til oss, jobber vi kontinuerlig med å forbedre vår reservedelsservice. For oss er det ikke nok bare å vise til gode resultater, vi vil alltid etterstrebe å gjøre ting bedre – akkurat som våre kunder. Enda en grunn til å stole på reservedelsservice fra Jungheinrich – tid er som kjent penger!

Vi leverer reservedeler over natten: Ring delelageret direkte på telefon 464 24 115 , eller send en e-post til deler(at)jungheinrich.no før klokka 14, og du er i gang igjen dagen etter!

Har du spørsmål om service?

Kontakt:

Serviceavdelingen
Telefon 464 24 105
Send oss en e-post 

Eller ring 02350 

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev