Din JUNGSTARS-fordel

Vårt 5-stjernersprinsipp

En JUNGSTAR som forlater vårt brukttrucksenter i Dresden, er i utmerket stand. I ordets rette forstand, fordi den oppfyller de høye kravene til vår 5-stjerners kvalitetsstandard. 5 stjerner som står for vår oppussingsprosess og som bestemmer hvert enkelt skritt. 5 stjerner som du kan stole på.  

1. stjerne: for sikkerhet
Våre JUNGSTARS overholder kravene for gjeldende sikkerhetsbestemmelser og EU-direktiver. De har også en ny typegodkjeninng (FEM).

2. stjerne: for teknikk

Pålitelig beskyttelse mot uventet stopp med testede, overhalte og eventuelt utskiftede komponenter.

3. stjerne: for utseende

Nytt utseende med komplett rengjøring og lakkering.

4. stjerne: for pålitelighet

Rene, tekniske og visuelt førsteklasses trucker gir også et førsteklasses arbeidsresultat. Inntrykket av å være så god som ny og det tidsriktige utstyret utgjør et motiverende arbeidsområde for truckføreren. Resultatet: forskriftsmessig håndtering av trucken og økt produktivitet og lønnsomhet.

5. stjerne: for bærekraft

Vår overhaling av brukte trucker reduserer råvare- og energiforbruk vesentlig. 80 prosent av CO₂-utslippet reduseres i forhold til produksjonen av en ny truck. I tillegg foretar vi miljømessig og trygg avhending av olje, batterier, eventuelle elektriske komponenter og trucker som har gjort jobben sin.

Mer informasjon?

Kontakt:

Ronny Tell eller
Anette Hellum Norstad

Telefon: 920 72 354
brukt(at)jungheinrich.no

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev

Produktvideo

Total oppussing av våre 5-stjerners
Jungheinrich JUNGSTARS brukttrucker