JUNGSTARS-hemmeligheten

Perfeksjon ned til minste detalj

Overhaling av våre brukte JUNGSTARS-trucker foregår i seks trinn og er enhetlig og likt for alle trucker. Hvert trinn er underlagt streng kvalitetskontroll gjennom hele prosessen. Dermed blir ikke noe glemt, og vi oppnår maksimal sikkerhet og pålitelighet ned til minste detalj. Du drar fordel av lavere følgekostnader og høyere annenhåndsverdi. Kort sagt: Pris og ytelse på våre JUNGSTARS er uslåelig! 

Trinn 1: Mottakskontroll

Totalrenoveringen av brukte trucker begynner med en sjekk. Alle vitale deler som påvirker sikkerheten byttes ut før videre inspeksjon.

Trinn 2: Demontering

Forbruksdeler som bremsevæske, motor- og hydrau- likkolje håndteres i henhold til miljøforskriftene. Etter rengjøringen avgjøres det hvilke komponenter som må byttes.

Trinn 3: Overhaling av komponenter

Som oftes blir kjeder og lagre byttet ut.

Trinn 4: Overflatebehandling

Truckramme og mast blir sparklet, slipt og lakkert. Også førervern, styresystem, sideforskyver, tiltsylinder og batteri blir etter kontroll og eventuelle reparasjoner sandblåst og omlakkert.

Trinn 5: Montering

Samtlige komponenter monteres på igjen og trucken ferdigstilles.

Trinn 6: Sluttkontroll

En siste funksjonstest utføres. Når trucken har klart testen, tas en siste sjekk. Komplett med sikkerhetskontroll er trucken klar for nye oppdrag hos nye kunder.

Mer informasjon?

Kontakt:

Ronny Tell eller
Anette Hellum Norstad

Telefon: 920 72 354
brukt(at)jungheinrich.no

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev

Produktvideo

Total oppussing av våre 5-stjerners
Jungheinrich JUNGSTARS brukttrucker