BestInvest

I mange tiår har trucker fra Jungheinrich stablet og transportert på en sikker og robust måte i lagre over hele verden. Fordi gaffeltruckene – ganske enkelt – går og går og går … Og forrenter seg og forrenter seg og forrenter seg på en svært økonomisk måte!

I en slik sammenheng snakker man i dag om Total Cost of Operations (TCO), altså de totale kostnadene eieren må ta hensyn til. Summen av alle nødvendige kostnader, fra anskaffelse til deponering. De er den avgjørende suksessfaktoren ved alle investeringsbeslutninger.

Vi i Jungheinrich tilbyr deg de beste løsningene, slik at du kan maksimere denne suksessfaktoren. Med våre gaffeltrucker, reolsystemer og tjenester tilbyr vi et bredt utvalg av investeringer som lønner seg og som reduserer driftskostnadene dine med opp til 20 prosent.

Vi i Jungheinrich står for alt dette med BestInvest. Slik at du skal kunne gjøre kostnadene dine til noe innbringende. Slik at du kan ta din beste investeringsbeslutning. Gå gjennom din personlige Jungheinrich BestInvest og du ser positive tall, svart på hvitt.

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev
Jungheinrich Profishop
 • Ameise® CBD 12W elektrisk ledetruck

  Kompakt design forenkler bruk i trange og smale rom.

  kr 18 900,- Visit the online shop

 • Allsidig jekketralle
  Den ideelle løsningen for korte manuelle transportoppgaver
  Den ideelle løsningen for korte manuelle transportoppgaver

  kjøp jekketralle raskt og enkelt i webshopen!

  Fra kr 2625 Visit the online shop

 • For intern transport av lettere last
  Det kompakte designet, svært god manøvrerbarhet
  Det kompakte designet, svært god manøvrerbarhet

  For intern transport av lettere last.

  EJC M10 ZT kr 42 400,- Visit the online shop