BestInvest

I mange tiår har trucker fra Jungheinrich stablet og transportert på en sikker og robust måte i lagre over hele verden. Fordi gaffeltruckene – ganske enkelt – går og går og går … Og forrenter seg og forrenter seg og forrenter seg på en svært økonomisk måte!

I en slik sammenheng snakker man i dag om Total Cost of Operations (TCO), altså de totale kostnadene eieren må ta hensyn til. Summen av alle nødvendige kostnader, fra anskaffelse til deponering. De er den avgjørende suksessfaktoren ved alle investeringsbeslutninger.

Vi i Jungheinrich tilbyr deg de beste løsningene, slik at du kan maksimere denne suksessfaktoren. Med våre gaffeltrucker, reolsystemer og tjenester tilbyr vi et bredt utvalg av investeringer som lønner seg og som reduserer driftskostnadene dine med opp til 20 prosent.

Vi i Jungheinrich står for alt dette med BestInvest. Slik at du skal kunne gjøre kostnadene dine til noe innbringende. Slik at du kan ta din beste investeringsbeslutning. Gå gjennom din personlige Jungheinrich BestInvest og du ser positive tall, svart på hvitt.

Onlineforespørsel
Påmelding nyhetsbrev