Akutt behov for truck?

Fordeler ved å leie en gaffeltruck

Gjør Jungheinrichs fordeler til din fordel:

Ingen overkapasitet

Leietrucker fra Jungheinrich står alltid klare for deg. Vi har over 900 leietrucker tilgjengelig og de er strategisk plassert over hele landet. Sesongmessige belastningsvariasjoner kan dermed fanges opp uten problemer.

Du unngår nedetider

Hvis en av dine egne trucker plutselig svikter, trenger du ikke bekymre deg om leveringsfristene dine. En telefon er nok!

Du binder ikke kapital

Med leid truck er du fortsatt økonomisk fleksibel og trenger ikke belaste avdelingen din med ekstrainvesteringer. Renter, avskrivninger og servicekostnader (unntatt egenskader) kan du trygt glemme. Alt er inkludert i leieprisen!

Leie gir planleggingssikkerhet

Leiekostnadene er i sin helhet fradragsberettiget som en driftskostnad. Leietrucker forårsaker ingen følgekostnader for driftsstabilitet og tilgjengelighet. Vi tar vare på trucken for deg.

Den nyeste teknikken

 

Bruk muligheten til å bruke en kraftig leietruck fra en av Europas største leieflåter på gaffeltrucker. Truckene har en gjennomsnittsalder på cika tre år.

Rask tilgjengelighet

Din fordel: Vi er tilgjengelig for deg over hele Norge med 5 avdelinger. Din fordel: I snitt er leietrucken på vei til deg allerede innen 2 timer.

Fagkyndige råd

Våre fagfolk er alltid tilgjengelig for hjelp og råd og finner alltid den riktige leietrucken for ditt behov - hvis ønskelig også med fører.

Tilgjengelighet i Europa

Vi har avdelinger over hele Europa. Trenger du leietruck utenfor Norges grenser kan vi hjelpe deg med det!

Trenger du en leietruck?

Kontakt:

Line Risting eller
Andreas Schei 

Telefon: 907 43 907
leie(at)jungheinrich.no

 

 

Påmelding nyhetsbrev
Leieforespørsel

Her kan du enkelt be om et
tilbud på en leietruck