Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Call4Service (1)
Vedlikehold eller reparasjon

Call4Service

Direkte tilgang til vår kundeservice, døgnet rundt: Call4Service for alle dine servicehenvendelser. 

Content Call4Service

Plattformen Call4Service er designet for å spare tid ved å kutte ned på lange telefonsamtaler. Samtidig sikrer den at vi mottar all nødvendig informasjon for å hjelpe deg på best mulig måte.

Send inn raskt og digitalt

Din servicehenvendelse – vår førsteprioritet

Vi forstår hvor viktig trucken din er for arbeidsflyten og effektiviteten på lageret ditt. Derfor tilbyr vi en digital løsning som reduserer nedetiden og holder virksomheten din i gang. Med Jungheinrich Call4Service er hjelpen bare et øyeblikk unna, hele døgnet.

Fordelene med Call4Service:

  • Tidsbesparende
  • Fleksible og selvforklarende funksjoner
  • Bedre oversikt over gjeldende status på dine sevicehenvendelser
  • Rask og enkel betjening

Slik fungerer det:

Datamaskin: 

Du kan enkelt bruke den digitale løsningen via nettleseren din ved å klikke på denne lenken:http://Call4Service.Jungheinrich.com/

Mobiltelefon: QR Code Call4Service

Foretrekker du å bruke løsningen via en smarttelefonen eller nettbrettet, kan du skanne denne QR-koden med kamerafunksjonen.

Registrering

For å opprette en kundekonto, er følgende data nødvendig:

  • For- og etternavn
  • Kundenummer
  • Serienummer-/trucknummer
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Individuelt passord

 

Oppdag Call4Service for vedlikehold og reparasjoner

Ta i bruk Call4Service for enkel tilgang til vedlikehold og reparasjoner av alle typer trucker. Start prosessen ved enkelt å skanne QR-koden på trucken. Da kan du raskt informere oss om dine behov, enten det dreier seg om reparasjoner, vedlikehold, inspeksjoner eller spesifikke tjenester som oljeskift eller batteribytte.

Vår service gir deg muligheten til å sende inn forespørsler på en svært enkel måte. Du har også mulighet til å legge inn kommentarer, eller oppgi en ønsket tid for avtalen. Det er til og med mulig å legge ved bilder for å spesifisere forespørselen ytterligere. Når forespørselen er sendt, mottar du en bekreftelse via e-post.

Call4Service-plattformen er utviklet for å spare tid ved å redusere behovet for lange telefonsamtaler. I tillegg garanterer den at vi får all nødvendig informasjon for å kunne yte best mulig service.

 

Finn ut mer om Call4Service. Ta kontakt med oss!

Stage Utbytte

Kontakt vår serviceavdeling

Telefon

464 24 105

Ta kontakt

Lurer du på noe?