Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Bilde JUNGSTARS 1
Prosessen

Prosessen som gjør brukte trucker om til nye JUNGSTARS

JUNGSTARS representerer det beste innen bærekraftig materialhåndtering. Gjennom en grundig sekstrinns renoveringsprosess, blir brukte trucker transformert til en pålitelig partner. Fra mottakskontroll til sluttkontroll sikrer Jungheinrich at enhver JUNGSTAR er i toppform når den forlater fabrikken

Jungheinrich har satt en ny standard innenfor bærekraft og materialhåndtering, ved å introdusere JUNGSTARS. Disse brukttruckene har gjennomgått en grundig renoveringsprosess med vekt på sikkerhet, bærekraft, teknisk funksjonalitet og utseende. Gjennom seks grundige trinn og streng kvalitetskontroll, blir brukte trucker så gode som nye.

Oppussingskonseptet JUNGSTARS – kort fortalt

JUNGSTARS er kort fortalt brukte trucker som blir fullstendig renovert tilbake til opprinnelig standard, både teknisk og estetisk. Det er en helt ny type tilnærming til materialhåndtering som ikke bare forlenger levetiden til eksiterende maskiner, men som også reduserer behovet for produksjon av nye. Restaurering av brukte trucker reduserer CO2-utslippene med hele 80 prosent sammenlignet med nyproduksjon.

Komponentene renoveres med en nøye planlagt og ressursbesparende metode. Vi restaurerer de delene vi kan og bytter ut de vi må. I tillegg sørger vi for profesjonell og miljøvennlig avhending av driftsmaterialer og kjøretøy. Vi er så sikre på kvaliteten og holdbarheten til JUNGSTARS, at hver eneste renoverte truck har 12 måneders garanti – akkurat som en helt ny truck fra Jungheinrich. 

La oss utforske renoveringsfasene som gir nytt liv til disse maskinene: 

  1. Mottakskontroll – Definere dagens tilstand
    Før noe annet gjøres, gjennomgår trucken en nøye kontroll. Her vurderes tilstanden til trucken nøye. Eventuell slitasje og sikkerhetsrelevante mangler blir registrert. Vanligvis byttes alle slitte deler ut med originale reservedeler. Dette sørger for at kjøretøyet har et solid startpunkt for renoveringsprosessen.
  2. Demontering av hele maskinen
    Etter den innledende kontrollen demonteres trucken helt. Dette gir teamet mulighet til å inspisere hver enkelt komponent i detalj og utføre en grundig rengjøring. Samtidig sørger de for at forbrukerdeler som bremsevæske, motorolje og hydraulikkolje blir håndtert i samsvar med strenge miljøforskrifter.
  3. Overhaling av komponenter
    Nå begynner oppussingsprosessen på komponentnivå. Avhengig av trucktypen, blir dekk og felger erstattet. Trekkstrenger og aksler blir byttet ut eller pusset opp, og nye lagre og bolter blir installert. Girkasser og motorer blir satt sammen på nytt og alle slitte deler blir byttet ut. Batteriene blir enten grundig pusset opp eller erstattet for å sikre optimal ytelse. Masten demonteres også i denne fasen, mens slanger og kjeder byttes ut for å sikre at alle komponentene er i toppform.
  4. Overflatebehandling. 
    Et viktig aspekt ved JUNGSTARS er utseendet. Trucken og masten blir sparklet, slipt og lakkert for å gi dem et nytt, glansfullt utseende. Dette trinnet handler ikke kun om estetikk, det kan også bidra til å beskytte maskinen mot fremtidig slitasje. I tillegg blir førervernet, styresystemet, sideforskyveren, tiltsylinderen og batteriet sandblåst og omlakkert for å gi dem et friskt utseende og forlenge levetiden. 
  5. Montering 
    Når alle komponentene har blitt nøye overhalt og forbedret, er det på tide å sette sammen trucken på nytt. Den ferdige trucken blir nå like pålitelig og effektiv som en helt ny en.
  6. Sluttkontroll
    Det siste trinnet i renoveringsprosessen er sluttkontrollen. Her blir hver eneste detalj sjekket nøye for å sikre at alt fungerer som det skal. Dette inkluderer både teknisk funksjonalitet og sikkerhetsaspekter. Hver truck må oppfylle strenge kvalitetsstandarder før den kan bli godkjent som en JUNGSTARS.

JUNGSTARS er et skritt i riktig retning. Ved å velge brukte trucker som er totalrenovert, bidrar du til å redusere miljøpåvirkningen. Samtidig er dette en økonomisk god måte å få en kvalitetssikret og pålitelig truck på, som har minst like lang levetid som de nyproduserte

Stage Utbytte

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel om brukttrucker og JUNGSTARS

Telefon

02350

Ta kontakt

Lurer du på noe?