Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
E-Mobilitätskampagne_[MAM-63354]
15.02.2024

Jungheinrich med godkjente klimamål

Med sine klimamål anerkjent av Science Based Targets-initiativet (SBTi), markerer Jungheinrich seg som en miljøpioner, forpliktet til netto null klimagassutslipp innen 2050. Dette ambisiøse målet bidrar til å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader celsius, i tråd med Parisavtalen.

Forpliktet til nullutslipp

Jungheinrich forplikter seg til å redusere sitt miljøavtrykk drastisk innen 2050 med mål om netto null klimagassutslipp i hele verdikjeden. Dette ambisiøse målet støttes av Science Based Targets-initiativet (SBTi), som anerkjenner selskapets lederskap og forpliktelse.

Dr. Lars Brzoska, konsernsjef i Jungheinrich AG, uttaler:
«Å oppnå denne bekreftelsen fra SBTi bekrefter vårt arbeid mot en bærekraftig fremtid og inspirerer hele vår bransje til å ta ansvar. Vi har satt oss ambisiøse mål. Å takle klimakrisen er en enorm oppgave. Bare sammen kan vi skape en mer bærekraftig verden for fremtidige generasjoner".

Realiserer bærekraft gjennom grønne tiltak

For å oppnå sine bærekraftsmål, setter Jungheinrich inn konkrete tiltak:

  • Overgang til 100 % fornybar energi i alle operasjoner
  • Fullstendig elektrifisering av truckflåten.

Samarbeid om miljøtiltak

Jungheinrich har evaluert over 700 av sine leverandører for å vurdere deres innsats i kampen for miljøet. De står for 75 prosent av Jungheinrich sitt innkjøpsvolum. Dette understreker selskapets søkelys på bærekraft. Ved å samarbeide med disse leverandørene, sikrer Jungheinrich at hele forsyningskjeden bidrar aktivt til å nå deres miljømål.

En ny æra for bærekraft

Science Based Targets-initiativet (SBTi) har ikke bare anerkjent Jungheinrich sine klimamål, men også posisjonert selskapet som en foregangsfigur innen industriell bærekraft. Dette bekrefter selskapets rolle som en ledende aktør i å drive frem bærekraftig utvikling.

Ambisiøse mål

Jungheinrich tar tydelige steg forbi globale bærekraftsmål og demonstrerer et sterkt engasjement for miljøet. Med disse tiltakene sender selskapet et klart budskap til industrien om å prioritere miljøansvar.


Lær mer

For ytterligere detaljer om Jungheinrich sin bærekraftsstrategi og samarbeidet med SBTi, besøk: https://www.jungheinrich.com/en/sustainability/climate-protection-1532956 og https://sciencebasedtargets.org/companies-taking-action (søkeord: “Jungheinrich”).


Lurer du på noe?