02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Om oss

Om oss

Jungheinrich gir deg svaret på logistikkspørsmål innen interne transport- og lagersystemer.
I Norge har vi tilbudt produkter og tjenester rundt gaffeltrucker siden 1969. For gaffeltrucker, automatiske trucker, reoler, service og vedlikehold, er vi blant de største i Europa. Med mer enn 18 000 kolleger og 40 salgs- og serviceorganisasjoner over hele verden, er vi et innovativt ledende selskap.

I Norge er vi cirka 145 dedikerte ansatte, med hovedkontor i Oslo på Alnabru. I tillegg har vi kontorer i Sandnes, Bergen og Trondheim. Vi sikrer at kundene våre har de mest kostnadseffektive produktene, systemene og tjenestene. Uavhengig av bransje eller størrelse på bedrift.

Vi har et godt utbygd servicenettverk, bredt utvalg i leie- og brukttrucker, finansiering, rådgivning, reservedeler, ny teknologi, sikkerhet, små og store løftehøyder, automatisering, reoler og systemløsninger, truckførerkurs og mye mer.
 

Jungheinrich i nærheten av deg

Vi gir deg gjerne personlige råd, også i ditt nærmiljø. Bruk avdelingssøket for å finne avdelingen nærmest deg!

Miljøvern er en del av vår bedriftsfilosofi

Jungheinrich har lenge jobbet med energiøkonomisering og miljøvern. Miljøbevissthet er en viktig del av vår bedriftsfilosofi og omfatter alle deler av bedriften og vår virksomhet.
 

En klar holdning til fremtiden

Temaer som effektivitet, Li-ionteknologi, sikkerhet, digitalisering og automatisering driver verden og vår bransje. Vi har en klar holdning til disse temaene. Les mer om hva Jungheinrich tenker og gjør på disse områdene.

Nyheter og arrangementer

Her finner du pressemeldinger og eventer fra Jungheinrich.

Som ledende aktør innen logistikk og lagerløsninger, er Jungheinrich sitt samfunnsansvar bevisst – både økonomisk, økologisk og sosialt. 


Les mer på våre internasjonale sider.

vi tar ansvar

Her kan du lese mer om våre retningslinjer og engasjement for å verne om menneskerettigheter og arbeidssikkerhet.

Jungheinrich produkter

Lurer du på noe?