Stage Om oss

Om oss

Jungheinrich AG har hovedkontor i Hamburg  og er ledende internasjonal løsningsleverandør for alle områder innen intern logistikk. I mer enn 60 år har kundens spørsmål og ønsker vært i fokus.

Den 7. august 1953 la Dr. Friedrich Jungheinrich med et lite verksted med 30 ansatte i bydelen Barmbek i Hamburg fundamentet for et globalt ekspanderende selskap. I dag arbeider mer enn 17 000 Jungheinrich-medarbeidere i 40 land med på å utvikle, realisere, optimalisere og vedlikeholde de beste internlogistiske løsningene. 

I Norge startet det hele i 1969. Da ble lokaler og de fleste ansatte overtatt fra Ameise Norge AS, som hadde vært importør frem til da. Lokalene lå i Tromsøgata på Rodeløkka i Oslo med tolv ansatte. Dette første tilholdsstedet besto av gamle trebygninger der det om vinteren var så vrient å komme seg fra kontorene over gårdsplassen til delelageret, at det var enklere å bestille nye deler fra fabrikken i Tyskland. Inne på verkstedet var det plass til 1,5 truck og to mekanikere. Det tok ikke lang tid før firmaet flyttet til nye og tidsmessige lokaler i Ole Deviks vei på Bryn. Men firmaet var i sterk vekst og vokste ut av disse lokalene også. I 1978 flyttet vi til nye lokaler i Strømsveien på Furuset i Oslo. Der ekspanderte vi flere ganger og frem til vi flyttet til flunkende nye lokaler i Alf Bjerckes vei 30 i nærheten av Økern i Oslo i april 2015. Vi har over tid også etablert avdelinger rundt om i landet. Først i Bergen, deretter i Sandnes, Trondheim og Tromsø. Antall ansatte har steget jevnt og trutt og vi teller i dag over 145 medarbeidere.

Vi tilbyr en hel produktportefølje som du kan dra nytte av: fra konvensjonelle trucker helt til helautomatiserte logistikksystemer med intelligente programvareløsninger som binder sammen maskiner, systemer og prosesser – ledsaget av nye og fleksibelt kombinerbare service- og finanstjenester. For høyeste håndteringskapasitet og den mest effektive materialflyten.

Våre dyktige salgskonsulenter og kompetente servicemedarbeidere gjør alt for å levere kvalitet i alle ledd. Kundegrunnlaget er variert og består av alt fra små og mellomstore bedrifter til de største selskapene innen logistikk-, byggevare- og dagligvarebransjen. Jungheinrich Norge kan skilte med en utleieflåte på mer enn 900 trucker, gjennomsnittlig under ett år gamle. I tillegg kommer et stort utvalg av brukte trucker som dekker hele produktspekteret. Jungheinrich Norge tilbyr også truckførerkurs og sikkerhetsopplæring.

Jungheinrich-konsernet har hatt en sterk posisjon i truckmarkedet i over 60 år. Årsaken til dette ligger ikke bare i et stort utvalg av trucker, men også i kvalitet, teknologi, sikkerhet, skreddersøm og et godt utbygd servicenettverk. Konsernet og truckene har en rekke sertifiseringer, både internasjonalt og i Norge, og er alltid i tet når det gjelder tekniske nyvinninger.

Et høymoderne reservedelssenter i Kaltenkirchen nord for Hamburg sørger for 24 timers leveranseberedskap for reservedeler, 365 dager i året.

Ser du etter en partner som kan bidra med kreativitet, fleksibilitet og løsninger for material- og vareflyten i din bedrift? En partner som kan gi råd om prosesser, men som også kan levere riktige trucker og lagerteknologi, prosjektere helhetlige systemløsninger og sette dem ut i livet? Hos oss finner du alt dette i én leverandør: Helhetlige og langsiktige mål, og direktesalg med dens fordeler er bærebjelkene i vår bedrift.

Vi tenker visjonært, møter hver utfordring og finner sammen med deg de beste løsningene for din bedrift. Du kan stole på vår ekspertise og mer enn 60 års erfaring som produserende tjenesteleverandør og tilbyder av helhetsløsninger innen intralogistikk. På dette grunnlaget kan vi inspirere deg og gå fremover sammen med deg.

Vi har et godt utbygd servicenettverk, bredt utvalg i leie- og brukttrucker, finansiering, rådgivning, reservedeler, ny teknologi, sikkerhet, små og store løftehøyder, automatisering, reoler og systemløsninger, truckførerkurs og mye mer.
 

Jungheinrich i nærheten av deg

Vi gir deg gjerne personlige råd, også i ditt nærmiljø. Bruk avdelingssøket for å finne avdelingen nærmest deg!

En klar holdning til fremtiden

Temaer som effektivitet, Li-ionteknologi, sikkerhet, digitalisering og automatisering driver verden og vår bransje. Vi har en klar holdning til disse temaene. Les mer om hva Jungheinrich tenker og gjør på disse områdene.

Nyheter og arrangementer

Her finner du pressemeldinger og eventer fra Jungheinrich.

Som ledende aktør innen logistikk og lagerløsninger, er Jungheinrich sitt samfunnsansvar bevisst – både økonomisk, økologisk og sosialt. 


Les mer på våre internasjonale sider.

Lurer du på noe?