Stage Om oss

Om oss

Jungheinrich har svaret på logistiske spørsmål innen internt transport- og lagringssystemer. I Norge har vi tilbudt produkter og tjenester rundt gaffeltruck siden 1969. For gaffeltrucker, automatiske trucker, reoler, service og vedlikehold, er vi blandt de største i Europa. Med mer enn 18 000 kolleger over hele verden og 40 salgs- og serviceorganisasjoner over hele verden, er vi et innovativt, ledende selskap.

I Norge er vi ca. 145 dedikerte ansatte, med hovedkontor i Oslo på Alnabru. I tillegg har vi kontorer i Sandnes, Bergen og Trondheim. Vi sikrer at kundene våre har av de mest kostnadseffektive produktene, systemene og tjenestene. Uavhengig av bransje eller forretningsstørrelse.

Vi har et godt utbygd servicenettverk, bredt utvalg i leie- og brukttrucker, finansiering, rådgivning, reservedeler, ny teknologi, sikkerhet, små og store løftehøyder, automatisering, reoler og systemløsninger, truckførerkurs og mye mer.
 

Jungheinrich i nærheten av deg

Vi gir deg gjerne personlige råd, også i ditt nærmiljø. Bruk avdelingssøket for å finne avdelingen nærmest deg!

En klar holdning til fremtiden

Temaer som effektivitet, Li-ionteknologi, sikkerhet, digitalisering og automatisering driver verden og vår bransje. Vi har en klar holdning til disse temaene. Les mer om hva Jungheinrich tenker og gjør på disse områdene.

Nyheter og arrangementer

Her finner du pressemeldinger og eventer fra Jungheinrich.

Som ledende aktør innen logistikk og lagerløsninger, er Jungheinrich sitt samfunnsansvar bevisst – både økonomisk, økologisk og sosialt. 


Les mer på våre internasjonale sider.

Jungheinrich produkter

Lurer du på noe?