02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Personvern
Personvern, sikkerhet og informasjonskapsler

Personvernerklæring

Som utgiver av dette nettstedet vet Jungheinrich Norge hvor viktig det er for deg at dine data håndteres konfidensielt. Vi vil derfor forsikre deg om at vi overholder alle lovbestemte krav til personvern og datasikkerhet.

I dette dokumentet gir vi deg detaljert informasjon om egenskapene ved, omfanget av og hensikten med bruken av personlige data i vår digitale markedsføring og de tilknyttede nettsteder. Det er mulig å besøke nettstedet vårt uten å gi noen opplysninger om deg selv. Når du er på Jungheinrich Norge sine nettsider, utveksles ulike deler av informasjon mellom din enhet og serveren vår. Mer informasjon om dette er gitt i avsnitt om databehandling. I samsvar med kravene i personvernforordning (GDPR) har du ulike rettigheter som du kan gjøre gjeldende overfor oss. Disse inkluderer rett til å sende inn en innsigelse mot utvalgte typer databehandling, spesielt databehandling for reklameformål. Mer informasjon om dette er gitt i avsnittet om dine rettigheter.

Hvis du har spørsmål angående vår personvernerklæring, vennligst ta kontakt med vårt personvernombud når som helst. Du finner relevante kontaktdetaljer i neste avsnitt.

Kontaktinformasjon til selskapets personvernombud:
Denne personverninformasjonen gjelder databehandling utført av Jungheinrich Norge AS, Alf Bjerckes vei 30, 0596 Oslo, Postboks 246 Leirdal, 1011 Oslo ("ansvarlig enhet") og på følgende nettsteder www.jungheinrich.no

Kontakt Jungheinrich om personvernspørsmål på ovennevnte adresse eller på info(at)jungheinrich.no


Lurer du på noe?