02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Næringsmidler og drikke

Mat- og drikkevarer

I næringsmiddel- og drikkevareindustrien er hastighet, fleksibilitet og hygiene avgjørende faktorer for logistikkprosessene. For at du trygt skal kunne produsere mat- eller drikkevarer samt fôr og distribuere dette effektivt og til rett tid, tilbyr vi intralogistikkløsninger for ulike behov og ulike størrelser på bedriften: fra den manuelle palletrucken til det automatiske anlegget.

Økt effektivitet takket være kompakt lagersystem

Det var snart ikke mer tilgjengelig plass for 25 millioner kilo med griljermel som ble produsert og sendt ut årlig av det nederlandske selskapet ECS Paneermeel. Vi kunne levere den nødvendige lagerplassen og forbedre effektiviteten ved hjelp av et lagersystem med flere dybder.

Et lager med miljøvennlig design

Miljøvern er viktig for det sveitsiske selskapet – fra å velge naturlige råvarer til produksjon og logistikk. Sentrallageret er bygd av leire. Prosessene er så miljøvennlige som mulig.

Komplett løsning for Arlas matlager

Arla Foods har en av de største meieriproduksjonene i verden. Et kompakt lagringssystem i det danske varehuset i Holstebro sikrer at all ledig plass blir brukt effektivt.

Automatisering hos Nutkao

Nutkao har oppnådd betydelig salgsvekst med sine sjokonøttpålegg de siste årene. Produktene har også diversifisert, noe som resulterer i nye krav til produksjonsprosessene. Jungheinrich implementerte omfattende lagerautomatisering for å imøtekomme disse kravene.

Topprodusent med automatisert logistikk

Gyermelyi AG trengte et nytt lager som kunne klare å holde tritt med en utvidet produksjon og også passe inn i eksisterende systemer. Grenreolene og de automatiske truckene fra Jungheinrich er sømløst integrert i Gyermelyis helautomatiske logistikk.

Overgang til truckflåte med Li-ionbatterier

Lantmaennen ønsket å redusere CO2-utslippene med 80 % innen 2020. Jungheinrich leverte en flåte med litiumdrevne trucker for kjølelageret som startet en grønn bølge med å redusere driftskostnadene og å oppnå årlige energibesparelser og reduksjon i driftskostnader på 20 %.

Velykket investering på Gotland

Keges Grosshandel så fordeler for miljøet, personalet og effektiviteten i driften med Jungheinrich sine nye litiumiontrucker og fornyet truckparken. Beslutningen ble tatt i som en del av fremtidsvisjonen om å jobbe for et bedre miljø og ha trucker med høy tilgjengelighet

HelloFresh dekker på med Jungheinrich

For å levere mer enn 21 millioner måltider årlig, er HelloFresh Australia avhengig av vår smidige leie- og servicepakke. Den verdensledende leverandøren av matkasser med ferske, lokale råvarer er spesielt fornøyd med den raske responsen og fleksibiliteten i kundeforholdet.

Bygg på kompetanse: Løsningen for krevende kunder

Matbransjen, med sektorene næringsmidler, drikkevarer og dyrefôr, er ett av de største markedssegmentene innen logistikk. Og også en av de mest krevende. Som en av de mest erfarne og nyskapende tilbyderne av løsninger for logistikk, har vi utviklet effektive løsninger med sammenhengende informasjons- og leveringskjeder, og innovativ teknologi spesifikt utviklet til bruk i nærings- og drikkevareindustrien.  

Så hva er dine mål? Ønsker du å utnytte det digitale potensialet fullt ut? Har du fokus på automatisering, gjennomsiktighet og maksimalt effektive prosesser på lageret? Vil du vite hvordan Tingenes internett (Internet of things) kan løfte din forretningsmodell? Svarene ligger i automatisering og maksimering av hastighet. Vi leverer effektive og fleksible lager- og plukkløsninger som kan konfigureres individuelt. Dette gjelder alle bedriftsstørrelser, og styres helautomatisk og smart fra vårt Warehouse Management System Jungheinrich WMS. Uavhengig av hva du bestemmer deg for, får du 100 % hygiene, renhet og sikkerhet. Alt fra én og samme leverandør. 

One-Stop-Shop: Totalløsninger fra en leverandør

Spesielle løsninger for automatiske smådelslagre gir rask og direkte tilgang til alle typer næringsmidler. Med selvkjørende elektriske trucker sparer du tid og maksimal utnyttelse av plass i pallereolene. Dette er spesielt viktig på fryserom hvor du oppbevarer lett bedervelige næringsmidler, her lar Jungheinrichs smarte reolsystemer deg utnytte hver kvadratmeter. Høyreolsystemene som brukes innen e-handel og i næringsmiddelindustrien egner seg svært godt til hurtig håndtering av store mengder artikler – disse kan helautomatiseres via mesaninen. Et stort utvalg kraftige palletrucker og gaffeltrucker kompletterer produktporteføljen. Om nødvendig kan disse drives automatisk, kobles inn i nettverk i logistikk infrastrukturen og den sentrale administrasjonen. 

Fleksibilitet er nøkkelfaktoren: Næringsmiddellogistikk som dekker alle behov

Automatiseringen påvirker logistikkregnskapet ditt positivt. For du sparer tid, energi og dermed penger. Og den øker fleksibiliteten ved håndtering av sesongvariasjoner i tilbud og etterspørsel. Du kan også leie gaffeltrucker, trucker og annen lagerteknologi, slik at du oppnår en smidig forretningsmodell som er svært konkurransedyktig.

Vi har en skreddersydd logistikkløsninger spesielt utviklet for din bransje.
Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?