02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Logistikk

Logistikk

Med globalisering kommer økte utfordringer med å effektivisere logistikken. Vi skreddersyr løsninger for dine varer- og forsyningskjeder, med lagring, transport, automatisering og alt annet som kreves for fremtidssikre dine logistikkprosesser.

Posten Norge lever for å levere posten i tide

Som Norges største aktør innen postlevering og distribusjon ønsket Posten Norge de beste truckene på sin travle Østlandsterminal. Sikkerhet, pålitelighet og lang levetid på truckene  var avgjørende i valget av samarbeidspartner. 

DHL og RICOH oppfyller sitt Li-ionønske

Ved flyttingen av det europeiske Ricoh-reservedelssenteret til Bergen op Zoom i Nederland, ble det besluttet å bytte til litiumionteknologi for truckflåten. Effektive Li-iontrucker fra Jungheinrich var den ideelle løsningen.

Optimalisert plukkytelse

Moderne komplett intralogistikkløsning hos GLX Global Logistic Service som fjerner flaskehalser og øker lagerkapasiteten i betydelig grad.

Ett lager, 600 tonn med stålreoler

Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG driver et avansert non-food-lager for plukking og etterfylling. Det leverer til hele Migros-gruppen. Våre pallereoler og gaffeltrucker er kjernen i dette lageret.

Kraftig flåte for effektiv vareflyt

Logistikksenteret på 20 ha som eies av pfenning logistics GmbH i Heddesheim er avhengig av våre gaffeltrucker. Den imponerende flåten med 88 gaffeltrucker er ekstremt effektiv takket være energigjenvinning.

Tjenesteleverandør Rudolph Logistik

Rudolph Logistik implementerer en omfattende logistikkløsning for ulike bransjer. Prosesser ble optimalisert ved å bruke automatiske trucker (AGV).

Sikre prosesser, enkel integrasjon

Det Bielefeld-baserte logistikkselskapet Wahl & Co valgte vår ekspertise ved byggingen av det nyett lager. Vi er stolte av den høye kvaliteten til våre gaffeltrucker og hvor enkelt de kan integreres i et eksisterende IT-system.

Alt du trenger for feilfrie og framtidsrettede prosesser

Stadig kortere leveringstider, større prispress, mer komplekse distribusjonsbehov – logistikken står foran krevende utfordringer. I en globalisert verden må man hvert år som går finne nye innsparingspotensialer for å være bedre enn konkurrentene. Med oss er du rustet for fremtiden.

Vi hjelper deg med å implementere kostnadseffektive, tidsbesparende og fleksible prosesser. Og vi vil alltid prioritere en sømløs og feilfri logistikkprosess, der det er spesielt fokus på medarbeidernes sikkerhet. Våre effektive IT-infrastruktur garanterer effektivitet og transparens, for eksempel med sporing av forsendelser.

Må du håndtere forskjellige lastbærere og stadig flere produkter? Vi tilbyr deg og alle partnere innen logistikk skreddersydde løsninger, og vi er alltid tilgjengelige med vårt godt utbygde servicenettverk.
 

Fra automatisering til energisparing

Logistikk er allsidig, og krever bransjespesifikke løsninger. Derfor er variasjonene i teknologiske og prosessrelaterte implementasjoner nesten uendelige. For mange kunder sikrer for eksempel vårt høyreol- eller smalgangslager optimal plassutnyttelse og rask plukking. For andre kunder innen logistikk er våre automatiske smådelslagre veien til suksess. Kombinert med vårt Warehouse Management System (WMS) og fremtidsrettede IT-løsninger kan mange prosesser  bli del- eller helautomatisert. 

Slik kan du holde logistikken i gang døgnet rundt med et minimum av personale – kostnadsbesparende og sikrere enn før, og alltid så effektivt som mulig. Men også våre kraftige, ved behov fullstendig elektriske trucker, og våre automatiske trucker (AGV) bidrar til å optimalisere prosessene dine. Alt dette gjør vi for å ruste prosessene dine for framtiden og Logistikk 4.0: økonomisk, sikkert og maksimalt effektivt.

Lurer du på noe?