02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Anvendelse

Bruksområder

Uavhengig av om det dreier seg om lasting og lossing, effektiv transport, sikker plassering, uthenting og flytting, eller hurtig og presis plukking – Jungheinrich har den riktige løsningen for alle bruksområder og interne logistikkoppgaver – alt fra én leverandør. Du kan velge mellom en lang rekke truckvarianter og tilleggsutstyr.

Alle lagre er forskjellige, og med individuelle tilpasninger oppnår du betydelig mer effektivitet og produktivitet. Spesielt viktig for å optimalisere prosessene dine er å vurdere om ditt  lager kan hel- eller delautomatiseres, noe som vi som systemleverandør for intelligent intern logistikk behersker bedre enn noen andre.

Løfting og stabling for proffe

Lasting og lossing, løfting og stabling. Jungheinrich gir deg kraftige og energieffektive gaffeltrucker som passer til alle behov. Konvensjonelle, elektriske, høyteknologiske og helt trygge.

Effektiv vareflyt

Kostnadsbesparende, energieffektivt og sikkert: Slik skal transport gjøres i dag. Jungheinrich kan tilby behovstilpassede løsninger. Fra manuelle trucker og trekktrucksystemer helt til autonome førerløse transportsystemer.

Optimal plassutnyttelse

Best mulig utnyttelse av plassen, raskest mulig uthenting av artikler og fullføring av ordre – lagring er den viktigste delen av logistikkprosessen. Jungheinrich tilbyr et stort utvalg trucker og systemer for effektiv innsetting: fra manuell til automatisk.

Høyeste plukkytelser

Ved plukking må grensesnittet mellom menneske og maskin fungere perfekt. Jungheinrich bidrar til dette effektive samspillet med et stort utvalg plucktrucker.

Lurer du på noe?