02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
customer cases Hero Image

Kundereferanser

Som ledende løsningstilbyder for alle internlogistiske spørsmål og områder er kundens tilfredshet det viktigste for oss. Vi satser hele vår ekspertise, erfaring og lidenskap på å oppnå dette. Vi forsikrer at kundene får de produktene, systemene og tjenestene som passer til deres behov. Uavhengig av bransje og bedriftsstørrelse. 

Ferske impulser for dine logistikkprosesser

Økning i e-handel krever at logistikkprosessene i detalj- og engroshandelen er spesielt tilpasset økt hastighet, fleksibilitet og høy kostnadseffektivitet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for utfordringene i den interne logistikken.

Sunn verdikjede

I næringsmiddelindustrien bestemmer automatisering, hastighet og fleksibilitet fremtiden. For at du trygt skal kunne produsere og distribuere matvarer, drikkevarer og fôr til rett tid, har vi utviklet gode løsninger for den interne logistikken – effektivt, hygienisk og trygt.

Prosessoptimalisering satt i system

Med globalisering kommer økte utfordringer med å effektivisere logistikken. Vi skreddersyr løsninger for dine varer- og forsyningskjeder.

Automatisering for større suksess

Slik fungerer industrien i dag: Med omfattende automatiering gjør produsenter i tungindustri, metallbearbeiding og maskinkonstruksjon seg klare for fremtiden. Vi har løsningene for den interne logistikken.


Rustet for fremtiden i kjøretøyproduksjonen

E-mobilitet og autonom kjøring. Individualisert kjøretøyproduksjon i smarte fabrikker og multinasjonale distribusjonskjeder: Automotive-bransjen opplever for tiden store omveltninger. Jungheinrich leverer allerede nå modne intralogistiske løsninger for kjøretøyproduksjon i Industri 4.0.

Fra eksplosjonsbeskyttelse til automatisering

Høyest mulig hastighet samtidig med maksimal sikkerhet – det er de viktigste kravene til internlogistiske prosesser i kjemi- og legemiddelindustrien. Når feil ikke er noe alternativ for deg, kan vi tilby de rette, fremtidsrettede løsningene.

Vi besøker jevnlig både små og store kunder. Vi ser på hvordan de bruker våre gaffeltrucker og lærer mer om de ulike bedriftene og bransjene. Presentasjonen av disse finner du på denne siden.

Lurer du på noe?