02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
customer cases Hero Image

Kundereferanser

Kundereferanser og gode historier

Uansett om du er en global aktør, en mellomstor eller liten bedrift – som totalleverandør gir vi deg smarte og skreddersydde logistikkløsninger. Dette gjenspeiler våre kunders historier. Vi setter alltid kunden først og etterstreber kundens tilfredshet.

Hver kunde har sine egne individuelle krav. Derfor skreddersyr vi produktene våre, inkludert gaffeltrucker, logistikksystemer, tjenester og e-handelsrådgivning, til dine individuelle behov og strenge standarder.

I referansene våre finner du ulike kundehistorier som spenner over en rekke forskjellige sektorer. 

God fornøyelse!

Ferske impulser for dine logistikkprosesser

Økning i e-handel krever at logistikkprosessene i detalj- og engroshandelen er spesielt tilpasset økt hastighet, fleksibilitet og høy kostnadseffektivitet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for utfordringene i den interne logistikken.

Sunn verdikjede

I næringsmiddelindustrien bestemmer automatisering, hastighet og fleksibilitet fremtiden. For at du trygt skal kunne produsere og distribuere matvarer, drikkevarer og fôr til rett tid, har vi utviklet gode løsninger for den interne logistikken – effektivt, hygienisk og trygt.

Prosessoptimalisering satt i system

I en globaliserte verden er effektiv logistikk nøkkelen til å sikre vare- og informasjonsflyt. Tilpassede løsninger for lagring, transport og automatisering får du hos Jungheinrich.

Automatisering for større suksess

Slik fungerer industrien i dag: Med omfattende automatiering gjør produsenter i tungindustri, metallbearbeiding og maskinkonstruksjon seg klare for fremtiden. Vi har løsningene for den interne logistikken.


Rustet for fremtiden i kjøretøyproduksjonen

E-mobilitet og autonom kjøring. Individualisert kjøretøyproduksjon i smarte fabrikker og multinasjonale distribusjonskjeder: Automotive-bransjen opplever for tiden store omveltninger. Jungheinrich leverer allerede nå modne intralogistiske løsninger for kjøretøyproduksjon i Industri 4.0.

Fra eksplosjonsbeskyttelse til automatisering

Høyest mulig hastighet samtidig med maksimal sikkerhet – det er de viktigste kravene til internlogistiske prosesser i kjemi- og legemiddelindustrien. Når feil ikke er noe alternativ for deg, kan vi tilby de rette, fremtidsrettede løsningene.

Vi besøker jevnlig både små og store kunder. Vi ser på hvordan de bruker våre gaffeltrucker og lærer mer om de ulike bedriftene og bransjene. Presentasjonen av disse finner du på denne siden.

Lurer du på noe?