02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Kjemi & Legemidler

Kjemi- og legemiddelindustrien

Høyest mulig hastighet og maksimal sikkerhet – det er de viktigste kravene til internlogistiske prosesser i kjemi- og legemiddelindustrien. Vi leverer optimale løsninger. Fra lagre for farlige stoffer med eksplosjonsbeskyttelse, til automatiseringsløsninger som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Stemeseder er klar for fremtiden

Produksjonsanlegget til Stemeseder er 17 000 kvadratmeter stort. I det kombinerte automatiske pallelageret med et tilknyttet miniload-lager, jobber det automatiserte lagrings- og hentesystemet dag etter dag med forsyninger til produksjonen.

Løsninger for en ren, trygg og sunn verden

Vi skreddersydde en løsning av trucker og reoler til vår kunde som leverer tjenester i mer enn 170 land til markeder som omhandler mat, energi, helsetjenester og industri.

Et leiekonsept som gir maksimal fleksibilitet

Mer bærekraftig, fremtidssikker og svært effektiv: For å modernisere sin flåte på 250 trucker, er Orafol avhengig av en langsiktig langtidsleieløsning med omfattende service, digital flåtestyring og litiumion som nøkkelteknologi.

AGV-er fra Jungheinrich som supplement

Elleve automatiserte høytløftende trucker av typen ERC 213a, med litiumionbatterier og kontrollert av Jungheinrich Warehouse Management System, gir optimal forsterkning i de daglige logistikkprosessene i Sauer Polymertechniks allerede eksisterende pallelager.

Dynamisk ledelse med drift døgnet rundt

Vi implementerte et distribusjonssenter for den velkjente rengjøringsmiddelprodusenten i Russland i den mørkeste vinteren. Løsningen er basert på vårt Warehouse Management System, den reduserer leveringsrutene og sparer samtidig CO2.

Toetasjes høyreollager for Sauer

Den positive rollen operatøren spilte, og den tilsvarende utvidelsen av det nødvendige utstyret var et godt utgangspunkt for å investere i intralogistikksystemet.

Sveits' høyeste høyreollager hos EMS-Chemie AG

Det nye høyreollageret rager 44 m over Domat/Ems. Dette betyr at kjemiselskapet bruker den høyeste bygningen av denne typen i Sveits. Vårt team er servicepartner og satte opp anlegget på rekordtid.

Sikkerhet er alt

Logistikken i kjemi- og legemiddelindustrien er utfordrende. Strenge lovbestemmelser, sammen med strenge krav til sikkerhet og hygiene ved håndtering av sensitive, ofte til og med farlige stoffer, setter ufravikelige retningslinjer i bransjen. Dette gjelder spesielt transport, lagring og profesjonell håndtering av farlige stoffer, men også sterk vektlegging av arbeids- og miljøsikkerhet. 

Dessuten forventer våre kunder i kjemilogistikken stadig kortere leveransetider for sine produkter, og også det innenfor lovpålagte sikkerhetsstandarder. Mer enn i alle andre logistikkfelt er feil bare ikke et alternativ i den kjemiske- og farmasøytiske sektoren. Jungheinrich er godt forberedt på å ta denne utfordringen. Vi tilbyr omfattende løsninger som optimaliserer og effektiviserer vareflyt, og som tilfredsstiller de høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav. 

Av fagfolk for fagfolk: Beskyttelse av mennesker og miljø

Våre gaffeltrucker med eksplosjonsbeskyttelse er et utmerket eksempel på kjemiske logistikkløsninger utviklet av fagfolk for fagfolk. For kjemi- og legemiddelindustrien leverer vi spesialkonstruerte produkter og systemer som sikrer trygg drift av elektriske trucker og dieseltrucker i omgivelser med brennbare gasser, damp, pulver og støv. Det beskytter både medarbeiderne og miljøet. Beskyttelsessystemet til Jungheinrich oppfyller også kravene i ATEX-direktivet 2014/24/EU (ATEX = Atmosphères Explosibles). 

Som standard leverer vi transportkjøretøyene for kjemi- og legemiddelbransjen med sikkerhetsutstyr som f.eks. laste- og kollisjonsbeskyttelse og spesielle stabiliserende elementer. For enda mer sikkerhet i varehuset tilbyr vi også del- og helautomatiserte logistikkløsninger med automatiserte styrte kjøretøy (AGVer), som automatisk manøvreres med millimeterpresisjon av vårt intelligente Warehouse Management System, Jungheinrich WMS. Automatisering reduserer sjansen for menneskelige feil.

Automatisering muliggjør også drift hele døgnet og øker kostnadseffektiviteten. Som kunde i kjemi- og legemiddelindustrien har du dermed tilgang til en fremtidsrettet omnikanalløsning. I kombinasjon med våre effektive lagersystemer betyr det at du får en optimalisert, høy plukkytelse som lar deg håndtere et stadig voksende produktspektrum. Dessuten kan vårt WMS system tildele farlige stoffer eller hygienisk sensitive produkter til spesielle lagringsområder, og på den måten sikre at lovbestemte regler for håndtering av slike gjenstander automatisk overholdes. 

Vi har en skreddersydd logistikkløsninger spesielt utviklet for din bransje.
Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?