02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Lithium-Ionen-Produkte

Optimale Litiumiontrucker

Leter du etter en energiløsning som overbeviser når det gjelder effektivitet, bærekraft og sikkerhet? Da er det på tide å ta i bruk litiumionteknologi i din bedrift. Vi har forsket i mange år og kan derfor tilby deg et koordinert og overordnet system bestående av truck, Li-ionbatteri, lader og gode ekspertråd for ditt Li-ionprosjekt. Enten det er et nytt kjøp, ettermontering eller ombygging av en hel truckflåte – vi gir deg helhetlig støtte til alle dine Li-ionløsninger.

Litiumionbatterier: Kraftige og holdbare

Li-ionbatterier fra Jungheinrich har lang levetid, høy ytelse, raske ladetider samt kostnads- og tidsbesparende vedlikehold. 65 års kompetanse innen elektromobilitet og 10 års ekspertise innen Li-ionteknologi gjør at vi kan utvikle langvarige og bærekraftige batterier for deg. Batterier som ikke bare tilbyr maksimal fleksibilitet, men også sparer deg for unødig ressursbruk.

Li-ion ladeteknologi: Alltid klar til bruk

Få maksimal effekt fra Li-iontruckene dine med den riktige høyfrekvente ladeteknologien fra Jungheinrich. Optimalt samspill mellom alle komponenter, og feilfri kommunikasjon mellom batteri og lader gjør at du kan oppnå imponerende ytelse og lengre levetid for dine Li-ionbatterier. Dra nytte av mer økonomiske ladeprosesser og økt effektivitet med våre litiumionladere.

Effektivt, vedlikeholdsfritt og lang levetid

Med en Li-iontruck, der batteri, lader og truck er optimalt tilpasset hverandre, får du økt ytelse, raske ladetider, smart energigjenvinning og tids- og ressursbesparelser. I tillegg opplever du null vedlikehold og tre ganger så lang levetid

Så effektivt som mulig

Den som satser på rett ladeteknologi, ligger foran. Moderne ladeteknologi har lenge vært standard hos Jungheinrich og videreutvikles jevnlig – med det formålet å imøtekomme ditt behov for energisparing. 

Bytt til Li-ion fra Jungheinrich!

Vi hjelper deg med å finne riktig litiumionprodukt.

Stage Utbytte

Ihr Kontakt rund um die

Lithium-Ionen-Technologie

Telefon

##

Ta kontakt

Lurer du på noe?