Stage Detaljhandel & engroshandel

Detalj- og engroshandel

Høyt tempo, fleksibilitet og kostnadseffektivitet er kritiske faktorer i de logistiske prosessene for detalj- og engroshandelen. Spesielt økningen i e-handelen krever intelligente løsninger for hver kunde. Her teller hvert minutt.

Jordskjelvsikkert og effektivt

Birner er den største forhandleren av reservedeler til kjøretøy i Østerrike. Et distribusjonslager var en del av den nye logistikkstrategien. Det befinner seg tilfeldigvis i jordskjelvsone 4. Vi leverte et imponerende, moderne konsept. Nå tåler lageret alle påkjenninger.

Større lager og økt plukk kapasiteten

Keller & Kalmbach er en av de ledende tjenesteleverandørene i C-parts administrasjon. I 2016, med rundt 800 ansatte, genererte selskapet en årlig omsetning på 270 millioner euro, som var nesten dobbelt så mye som i 2009, da den første byggfasen ble fullført.

Effektiv automatisering av for netthandel

Vi har automatisert transporten og gjort prosessen mer pålitelig for en amerikansk pioner innen netthandel.

Verden beveger seg fortere – det gjør varene dine også

Våre kunder i detalj- og engroshandel har to store forventninger til den voksende netthandelen: raskere intralogistikkprosesser med stadig kortere leverings- og returtider, og skalerbarhet i sesong- og kampanjebetingede salgstopper. Disse to tilsammen krever elastisitet i lagerprosessene og høyteknologiske plukkemetoder.

Intern logistikk 4.0 – med Jungheinrich i førersete.

Totalløsningen Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) tar hensyn til alle prosesser, fra  varemottak til vareutlevering og kan blant annet styre et del- eller helautomatisert smalgangslager med automatiske trucker(AGV). Det sparer deg både tid og penger.

Andre fordeler med våre logistikkløsninger er at den lager optimaliserte plukkruter (korteste, raskeste) for klargjøring av helpaller og blandingspaller, hensynet til levering samme dag/neste dag, og profesjonell håndtering av høye returmengder. Våre ergonomiske plukkløsninger sørger for optimal romutnyttelse og for enda mer sikkerhet i lageret. 

Vi har også ett bredt spekter av kraftige og energieffektive palletrucker og gaffeltrucker. Den innovative smalgangstrucken EKX 516 har høy toleransegrense for ujevne gulvflater og øker derfor sikkerheten og håndteringskapasiteten i ditt smalgangslager. Og selvfølgelig har vi tenkt på "grønn" logistikk, og tilbyr alle våre trucker med innovativ litium-ionteknologi – for enda mer ytelse og effektivitet. Alt for at du skal kunne handle enda raskere og komme deg enda raskere frem.


Lurer du på noe?