02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Detaljhandel & engroshandel

Detalj- og engroshandel

Høyt tempo, fleksibilitet og kostnadseffektivitet er viktige faktorer i logistikkprosessene for detalj- og engroshandelen. Spesielt økningen i e-handelen krever smarte løsninger for hver kunde.

Større lager og økt plukkapasitet

Keller & Kalmbach er en av de ledende tjenesteleverandørene i C-parts administrasjon. I 2016, med rundt 800 ansatte, genererte selskapet en årlig omsetning på 270 millioner euro. Dette var nesten en dobling fra 2009, da den første byggefasen var fullført.

Jordskjelvsikkert og effektivt

Birner er den største forhandleren av reservedeler til kjøretøy i Østerrike. Et distribusjonslager var en del av den nye logistikkstrategien. Det befinner seg tilfeldigvis i jordskjelvsone 4. Vi leverte et imponerende, moderne konsept. Nå tåler lageret alle påkjenninger.

Effektiv automatisering for netthandel

Vi har automatisert transporten og gjort prosessene mer pålitelige for en amerikansk pioner innen netthandel.

Økt produktivitet gjennom raskere prosesser

DS Produkte var på jakt etter et WMS-system som ville kartlegge selskapets komplekse interne logistikkprosesser for sin europeiske levering av ikke-spiselige forbruksvarer. Jungheinrich hadde løsningen: en perfekt kombinasjon av egenutviklet programvare og avansert lagerteknologi.

Optimalisert distribusjon av reservedeler

Gjennom hele sin historie har selskapet forhandlet originalutstyr til produksjon av kjøretøy og tilhengere. Senere har utvalget også blitt utvidet med reservedeler til å bevare verdien på kjøretøyene.

Teknisk perfeksjon ved -25 °C for Orogel.

Sterk vekst var grunnen til at vår italienske kunde Orogel valgte å bygge et nytt anlegg med framtidssikker teknologi og sofistikert automasjon. Det største automatiske lageret holder en temperatur på -25 °C. Her blir frossenvarer nå transportert mer effektivt og mer bærekraftig enn noen gang.


Pålitelig, kraftig og helautomatisk

For optimalt å fylle 43.000 pallplasser fordelt på 52.500 m² lagerplass, er den italienske storforhandleren Conad avhengig av automatiske trucker. I kombinasjon med automatiserte suttler transportere de opptil 40 millioner pakker per år i sitt logistikksenter.

Vi har en skreddersydd logistikkløsninger spesielt utviklet for din bransje.

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel til avdelingen for logistikksystemer

Ta kontakt

Detaljhandel og grossisthandel: Hastighet er nøkkelen til suksess.

E-handel og online detaljhandel øker. Detalj- og grossistkunder har klare forventninger: rask levering og ekstra ressurser i sesongens salgstopper eller kampanjeperioder. Disse kravene krever mulighet for tilpassede lagrings- og ordrevalg med fleksibilitet. Leter du etter en helhetlig, fleksibel og skalerbar løsning? Eller kanskje trenger du et distribusjonssenter for ulike innkommende ordretyper? Da har du kommet til rett sted! Vi tilbyr skreddersydde logistikkløsninger for detaljhandel og engroshandel.

Logistikk 4.0: Hold deg i forkant

Jungheinrich tilbyr deg omfattende løsninger bygget rundt vårt lagerstyringssystem - Jungheinrich WMS. Den dekker alle prosesser fra varemottak til utsendelse, og kan for eksempel brukes til å lede et (semi-) automatisert smalgangslager  med automatiserte guidede kjøretøy. 

Andre fordeler av våre tilpassede logistikkløsninger for detaljhandel og engroshandel inkluderer klargjøring av fulle og blandede paller, behandling av samme / neste dag levering eller håndtering av høye returvolumer. I tillegg sørger ergonomiske plukkingsløsninger for plassutnyttelse og forbedret sikkerhet på lageret ditt.

Sist, men ikke minst, drar du som kunde fordel av et bredt utvalg av kraftige og energieffektive pall- og gaffeltrucker. Den innovative EKX 513 kombitrucken har for eksempel transponderteknologi med RFID-lesere (RFID = radiofrekvensidentifikasjon). Varer utstyrt med sjetonger kan deretter registreres automatisk. Alle våre trucker er tilgjengelige i elektrisk form - for enda større kostnadsbesparelser og økt miljøhensyn. 

Lurer du på noe?