02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Detaljhandel & engroshandel

Detalj- og engroshandel

Høyt tempo, fleksibilitet og kostnadseffektivitet er viktige faktorer i logistikkprosessene for detalj- og engroshandelen. Spesielt økningen i e-handelen krever smarte løsninger for hver kunde.

Større lager og økt plukkapasitet

Keller & Kalmbach er en av de ledende tjenesteleverandørene i C-parts administrasjon. I 2016, med rundt 800 ansatte, genererte selskapet en årlig omsetning på 270 millioner euro. Dette var nesten en dobling fra 2009, da den første byggefasen var fullført.

Effektiv automatisering for netthandel

Vi har automatisert transporten og gjort prosessene mer pålitelige for en amerikansk pioner innen netthandel.

Optimalisert distribusjon av reservedeler

Gjennom hele sin historie har selskapet forhandlet originalutstyr til produksjon av kjøretøy og tilhengere. Senere har utvalget også blitt utvidet med reservedeler til å bevare verdien på kjøretøyene.

Fordi hvert minutt er viktig

Bing Lee, Australias største elektroforhandler, endret sin lagerdrift til effektiv 24-timers drift med tre skift. Nå håndterer 16 kraftige EFG-trucker med litiumionteknologi uventede produksjonstopper – selv i tider med pandemi.

Teknisk perfeksjon ved -25 °C for Orogel.

Sterk vekst var grunnen til at vår italienske kunde Orogel valgte å bygge et nytt anlegg med framtidssikker teknologi og sofistikert automasjon. Det største automatiske lageret holder en temperatur på -25 °C. Her blir frossenvarer nå transportert mer effektivt og mer bærekraftig enn noen gang.


Trinn-for-trinn-automatisering med AGV ERC 215a

I Tsjekkia utviklet vi en automatiseringsløsning for å øke produktiviteten hos den velkjente elektronikkprodusenten FOXCONN. Den automatiske trucken (AGV) ERC 215a i kombinasjon med et AGV-styringssystem økte omsetningen av varer betydelig.

Lagringskapasitet for mer enn 18 000 paller

Som hovedentreprenør bygde vi to svært effektive automatiserte høyreollagre av 1000 tonn jern for vår kunde Continental i Slovakia. Resultatet: Plassutnyttelse på høyeste nivå, økt ytelse og maksimal fleksibilitet for fremtiden. 

Jordskjelvsikkert og effektivt

Birner er den største forhandleren av reservedeler til kjøretøy i Østerrike. Et distribusjonslager var en del av den nye logistikkstrategien. Det befinner seg tilfeldigvis i jordskjelvsone 4. Vi leverte et imponerende, moderne konsept. Nå tåler lageret alle påkjenninger.

Pålitelig, kraftig og helautomatisk

For å effektivt fylle 43 000 palleplasser fordelt på 52 500 m² lagerplass, er den italienske forhandleren Conad avhengig av automatiske trucker. I kombinasjon med automatiserte shuttle-er transporterer de inntil 40 millioner pakker per år i sitt logistikksenter.

Banner GmbH satser på AGV 2.0 fra Jungheinrich

Den østerrikske batteriprodusenten Banner GmbH har sverget til Jungheinrich sine automatiske trucker i 10 år. For å øke hastigheten og effektiviteten i batteriproduksjonen ytterligere, tar den nye generasjonen av EKS 215a nå over den automatiske kommandoen.

Økt produktivitet gjennom raskere prosesser

DS Produkte var på jakt etter et WMS-system som ville kartlegge selskapets komplekse interne logistikkprosesser for sin europeiske levering av ikke-spiselige forbruksvarer. Jungheinrich hadde løsningen: en perfekt kombinasjon av egenutviklet programvare og avansert lagerteknologi.

Mobile shelving system for maximum efficiency

For the introduction of the ICE 4, DB Fernverkehr AG expanded its existing train hall in Berlin Rummelsberg. Thanks to a space-saving solution for maximum storage capacity with mobile racking and a very narrow-aisle truck, the spare parts for all ICE series can easily be stored there.

Vi har en skreddersydd logistikkløsninger spesielt utviklet for din bransje.

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel til systemavdelingen

Ta kontakt

Detaljhandel og grossisthandel: Hastighet er nøkkelen til suksess.

E-handel og online detaljhandel øker. Detalj- og grossistkunder har klare forventninger: rask levering og ekstra ressurser i sesongens salgstopper eller kampanjeperioder. Disse kravene krever mulighet for tilpassede lagrings- og ordrevalg med fleksibilitet. Leter du etter en helhetlig, fleksibel og skalerbar løsning? Eller kanskje trenger du et distribusjonssenter for ulike innkommende ordretyper? Da har du kommet til rett sted! Vi tilbyr skreddersydde logistikkløsninger for detaljhandel og engroshandel.

Logistikk 4.0: Hold deg i forkant

Jungheinrich tilbyr deg omfattende løsninger bygget rundt vårt lagerstyringssystem - Jungheinrich WMS. Den dekker alle prosesser fra varemottak til utsendelse, og kan for eksempel brukes til å lede et (semi-) automatisert smalgangslager  med automatiserte guidede kjøretøy. 

Andre fordeler av våre tilpassede logistikkløsninger for detaljhandel og engroshandel inkluderer klargjøring av fulle og blandede paller, behandling av samme / neste dag levering eller håndtering av høye returvolumer. I tillegg sørger ergonomiske plukkingsløsninger for plassutnyttelse og forbedret sikkerhet på lageret ditt.

Sist, men ikke minst, drar du som kunde fordel av et bredt utvalg av kraftige og energieffektive pall- og gaffeltrucker. Den innovative EKX 513 kombitrucken har for eksempel transponderteknologi med RFID-lesere (RFID = radiofrekvensidentifikasjon). Varer utstyrt med sjetonger kan deretter registreres automatisk. Alle våre trucker er tilgjengelige i elektrisk form - for enda større kostnadsbesparelser og økt miljøhensyn. 

Lurer du på noe?