02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Detaljhandel & engroshandel

Detalj- og engroshandel

Høyt tempo, fleksibilitet og kostnadseffektivitet er viktige faktorer i logistikkprosessene for detalj- og engroshandelen. Spesielt økningen i e-handelen krever smarte løsninger for hver kunde.

Jordskjelvsikkert og effektivt

Birner er den største forhandleren av reservedeler til kjøretøy i Østerrike. Et distribusjonslager var en del av den nye logistikkstrategien. Det befinner seg tilfeldigvis i jordskjelvsone 4. Vi leverte et imponerende, moderne konsept. Nå tåler lageret alle påkjenninger.

Effektiv automatisering for netthandel

Vi har automatisert transporten og gjort prosessene mer pålitelige for en amerikansk pioner innen netthandel.

Økt produktivitet gjennom raskere prosesser

DS Produkte var på jakt etter et WMS-system som ville kartlegge selskapets komplekse interne logistikkprosesser for sin europeiske levering av ikke-spiselige forbruksvarer. Jungheinrich hadde løsningen: en perfekt kombinasjon av egenutviklet programvare og avansert lagerteknologi.

Større lager og økt plukkapasitet

Keller & Kalmbach er en av de ledende tjenesteleverandørene i C-parts administrasjon. I 2016, med rundt 800 ansatte, genererte selskapet en årlig omsetning på 270 millioner euro. Dette var nesten en dobling fra 2009, da den første byggefasen var fullført.

Verden beveger seg fortere – det gjør varene dine også

Våre kunder i detalj- og engroshandel har to store forventninger til den voksende netthandelen: raskere prosesser i den interne logistikken med stadig kortere leverings- og returtider, og skalerbarhet i sesong- og kampanjebetingede salgstopper. Disse to til sammen krever fleksible lagerprosesser og høyteknologiske plukkemetoder.

Intern logistikk 4.0 – med Jungheinrich i førersetet

Totalløsningen Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) tar hensyn til alle prosesser fra varemottak til vareutlevering og kan blant annet styre et del- eller helautomatisert smalgangslager med automatiske trucker(AGV). Det sparer både tid og penger.

Andre fordeler med våre logistikkløsninger er at de lager optimaliserte plukkruter (korteste, raskeste) for klargjøring av helpaller og blandingspaller. I tillegg tar de hensyn til levering samme/neste dag og håndterer store returmengder. Våre ergonomiske plukkløsninger sørger for optimal romutnyttelse og enda større sikkerhet på lageret. 

Vi har også et bredt spekter av kraftige og energisparende palle- og motvektstrucker. Den nyskapende smalgangstrucken EKX 516 har høy toleransegrense for ujevne underlag, noe som øker sikkerheten og vareflyten på smalgangslageret. Og selvfølgelig har vi tenkt på "grønn" logistikk; vi tilbyr derfor alle våre trucker med litiumionteknologi – for økt ytelse og effektivitet. Alt for at du skal kunne handle enda raskere.


Lurer du på noe?