02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Detaljhandel & engroshandel

Detalj- og engroshandel

Høyt tempo, fleksibilitet og kostnadseffektivitet er viktige faktorer i logistikkprosessene for detalj- og engroshandelen. Spesielt økningen i e-handelen krever smarte løsninger for hver kunde.

Jordskjelvsikkert og effektivt

Birner er den største forhandleren av reservedeler til kjøretøy i Østerrike. Et distribusjonslager var en del av den nye logistikkstrategien. Det befinner seg tilfeldigvis i jordskjelvsone 4. Vi leverte et imponerende, moderne konsept. Nå tåler lageret alle påkjenninger.

Fraktprosess automatisert hot nettbutikk

Vi har automatisert transporten og gjort prosessene mer pålitelige for en amerikansk pioner innen netthandel.

Større lager og økt plukkapasitet

Keller & Kalmbach er en av de ledende tjenesteleverandørene i C-parts administrasjon. I 2016, med rundt 800 ansatte, genererte selskapet en årlig omsetning på 270 millioner euro. Dette var nesten en dobling fra 2009, da den første byggefasen var fullført.

Økt produktivitet gjennom raskere prosesser

DS Produkte var på jakt etter et WMS-system som ville kartlegge selskapets komplekse interne logistikkprosesser for sin europeiske levering av ikke-spiselige forbruksvarer. Jungheinrich hadde løsningen: en perfekt kombinasjon av egenutviklet programvare og avansert lagerteknologi.

Fordi hvert minutt er viktig

Bing Lee, Australias største elektroforhandler, endret sin lagerdrift til effektiv 24-timers drift med tre skift. Nå håndterer 16 kraftige EFG-trucker med litiumionteknologi uventede produksjonstopper – selv i tider med pandemi.

Banner GmbH satser på AGV 2.0 fra Jungheinrich

Den østerrikske batteriprodusenten Banner GmbH har sverget til Jungheinrich sine automatiske trucker i 10 år. For å øke hastigheten og effektiviteten i batteriproduksjonen ytterligere, tar den nye generasjonen av EKS 215a nå over den automatiske kommandoen.

Optimalisert distribusjon av reservedeler

Gjennom hele sin historie har selskapet forhandlet originalutstyr til produksjon av kjøretøy og tilhengere. Senere har utvalget også blitt utvidet med reservedeler til å bevare verdien på kjøretøyene.

Teknisk perfeksjon ved -25 °C for Orogel.

Sterk vekst var grunnen til at vår italienske kunde Orogel valgte å bygge et nytt anlegg med framtidssikker teknologi og sofistikert automasjon. Det største automatiske lageret holder en temperatur på -25 °C. Her blir frossenvarer nå transportert mer effektivt og mer bærekraftig enn noen gang.


Pålitelig, kraftig og helautomatisk

For å effektivt fylle 43 000 palleplasser fordelt på 52 500 m² lagerplass, er den italienske forhandleren Conad avhengig av automatiske trucker. I kombinasjon med automatiserte shuttle-er transporterer de inntil 40 millioner pakker per år i sitt logistikksenter.

Trinn-for-trinn-automatisering med AGV ERC 215a

I Tsjekkia utviklet vi en automatiseringsløsning for å øke produktiviteten hos den velkjente elektronikkprodusenten FOXCONN. Den automatiske trucken (AGV) ERC 215a i kombinasjon med et AGV-styringssystem økte omsetningen av varer betydelig.

Lagringskapasitet for mer enn 18 000 paller

Som hovedentreprenør bygde vi to svært effektive automatiserte høyreollagre av 1000 tonn jern for vår kunde Continental i Slovakia. Resultatet: Plassutnyttelse på høyeste nivå, økt ytelse og maksimal fleksibilitet for fremtiden. 

Bedre plassutnyttelse og maksimal effekt

Et familieeid brasiliansk selskap satte sin lit til Jungheinrich sine profesjonelle råd om å ta i bruk moderne løsninger for internlogistikken. Prosjektet innebar å øke lagringskapasiteten og samtidig eliminere produktskader og plukkfeil.

Nøyaktig planlagt materialhåndtering

Europas viktigste produsent av kabel- og rørledninger, Hauff Technik, stoler på just-in-time-prinsippet i sin produksjon: Et presist tidsbestemt trekktrucksystem bestående av trekktrucken EZS 350 med litiumionbatteri og tre tilhengere sikrer maksimal produktivitet.

Miljøvennlig løsning for AG Barr

Sikrere, mer effektiv og grønn: To litiumiontrucker merket med den berømte Irn-Bru-logoen representerer den nye helelektriske truckflåten hos AG Barr. Mineralvannprodusenten har fått god hjelp av Jungheinrich til å øke produktiviteten og økobalansen i alle lagre.

Mobilt reolsystem gir maksimal effektivitet

I løpet av lagerutvidelsen for det nye flaggskipet til DB Fernverkehr AG, ICE 4, utviklet vi en kompakt lagerløsning i Berlin Rummelsberg med mobile reoler og en smalgangstruck. Sistnevnte muliggjør plassbesparende lagring av reservedeler for alle ICE-serier.

Kombinerer to verdener på en smart måte

For å øke kapasiteten og fleksibiliteten i Stelten sitt nye lagerbyggg, satte vi inn mobile reoler i kombinasjon med shuttler som forbinder gamle og nye lagerområder. I kombinasjon med Jungheinrich WMS og manuelle trucker nyter kunden fleksibiliteten på lageret.

Bohus Norge bruker en ASRS-løsning

Fra stearinlys til sofaer! Bohus har et enormt utvalg av møbler og interiør og alt finner sin plass i det nye sentrallageret. Perfekt samspill mellom reolsystemer, transportbåndteknologi og programvare garanterer at alle produkter finner veien til kunden i tide.

Når utfordringer blir muligheter

Leo Madeiras er den største distributøren for treverk og møbler med over 80 butikker og et distribusjonslager i Brasil. For å flytte 450 tonn per dag trenger de en sterk flåte. Vi leverte skreddersydde trucker med Jungheinrich Li-ionteknologi!

Vi har en skreddersydd logistikkløsninger spesielt utviklet for din bransje.
Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?