02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Detaljhandel & engroshandel

Detalj- og engroshandel

Høyt tempo, fleksibilitet og kostnadseffektivitet er viktige faktorer i logistikkprosessene for detalj- og engroshandelen. Spesielt økningen i e-handelen krever smarte løsninger for hver kunde.

Jordskjelvsikkert og effektivt

Birner er den største forhandleren av reservedeler til kjøretøy i Østerrike. Et distribusjonslager var en del av den nye logistikkstrategien. Det befinner seg tilfeldigvis i jordskjelvsone 4. Vi leverte et imponerende, moderne konsept. Nå tåler lageret alle påkjenninger.

Effektiv automatisering for netthandel

Vi har automatisert transporten og gjort prosessene mer pålitelige for en amerikansk pioner innen netthandel.

Større lager og økt plukkapasitet

Keller & Kalmbach er en av de ledende tjenesteleverandørene i C-parts administrasjon. I 2016, med rundt 800 ansatte, genererte selskapet en årlig omsetning på 270 millioner euro. Dette var nesten en dobling fra 2009, da den første byggefasen var fullført.

Økt produktivitet gjennom raskere prosesser

DS Produkte var på jakt etter et WMS-system som ville kartlegge selskapets komplekse interne logistikkprosesser for sin europeiske levering av ikke-spiselige forbruksvarer. Jungheinrich hadde løsningen: en perfekt kombinasjon av egenutviklet programvare og avansert lagerteknologi.

Vi har en skreddersydd logistikkløsninger spesielt utviklet for din bransje.

Stage Utbytte

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel til logistikkavdelingen

Ta kontakt

Detaljhandel og grossisthandel: Hastighet er nøkkelen til suksess.

E-handel og online detaljhandel øker. Detalj- og grossistkunder har klare forventninger: rask levering og ekstra ressurser i sesongens salgstopper eller kampanjeperioder. Disse kravene krever mulighet for tilpassede lagrings- og ordrevalg med fleksibilitet. Leter du etter en helhetlig, fleksibel og skalerbar løsning? Eller kanskje trenger du et distribusjonssenter for ulike innkommende ordretyper? Da har du kommet til rett sted! Vi tilbyr skreddersydde logistikkløsninger for detaljhandel og engroshandel.

Logistikk 4.0: Hold deg i forkant

Jungheinrich tilbyr deg omfattende løsninger bygget rundt vårt lagerstyringssystem - Jungheinrich WMS. Den dekker alle prosesser fra varemottak til utsendelse, og kan for eksempel brukes til å lede et (semi-) automatisert smalgangslager  med automatiserte guidede kjøretøy. 

Andre fordeler av våre tilpassede logistikkløsninger for detaljhandel og engroshandel inkluderer klargjøring av fulle og blandede paller, behandling av samme / neste dag levering eller håndtering av høye returvolumer. I tillegg sørger ergonomiske plukkingsløsninger for plassutnyttelse og forbedret sikkerhet på lageret ditt.

Sist, men ikke minst, drar du som kunde fordel av et bredt utvalg av kraftige og energieffektive pall- og gaffeltrucker. Den innovative EKX 513 kombitrucken har for eksempel transponderteknologi med RFID-lesere (RFID = radiofrekvensidentifikasjon). Varer utstyrt med sjetonger kan deretter registreres automatisk. Alle våre trucker er tilgjengelige i elektrisk form - for enda større kostnadsbesparelser og økt miljøhensyn. 

Lurer du på noe?