02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Services 2020

Servicetjenester fra Jungheinrich

Uansett hvilke utfordringer du står overfor – vårt serviceteam står på døgnet rundt for deg

Selv når de interne logistikkprosessene blir mer komplekse og utfordrende, vil vi sørge for at du får varer og produkter frem til riktig sted og til riktig tid. Jungheinrich sin kundeservice, support og reservedelslogistikk hjelper deg med å opprettholde sikkerheten og tilgjengeligheten i disse prosessene.

Gjennom skreddersydde tjenester, ulike sikkerhets- og opplæringsløsninger samt global levering av originale reservedeler, sikrer vi at lageret ditt holder et konstant høyt nivå og alltid er tilgjengelig.

Trenger du i tillegg én eller flere trucker der og da, har vi en utleieflåte på 5000 gaffeltrucker bestående av 600 forskjellige typer trucker. Alle truckene er tilgjengelige for øyeblikkelig utleie. Og skulle det dukke opp en uventet servicesak, kan du enkelt bruke Jungheinrich Call4Service-appen. Våre serviceeksperter er raskt på plass. I tillegg kan du regne med oss hvis du trenger finansiering av din Jungheinrich-løsning. Våre finansieringseksperter vil finne det beste alternativet for deg.

Du tar deg av bedriften din – vi tar oss av resten.

Små justeringer gjør stor forskjell

finn riktig tilbehør her

Stage Forklift Service

Vi sørger for at driftsstans blir historie

Truckservice

Vi gjør det enkelt å reparere gaffeltrucker og setter en stopper for kostbare driftsstanser og serviceproblemer. Vi sørger for at trucken din er raskt i drift igjen, enten det er én av våre trucker, eller fra en annen produsent. Med et stort nettverk av serviceteknikere i hele Norge, er en samtale alt du trenger for å få førsteklasses gaffeltruckservice.

Fordeler:

 • Feil oppdages og repareres raskt av en servicetekniker fra Jungheinrich
 • Minimal tid med driftsstans takket være rask tilgang på reservedeler
 • Kort responstid fra et godt utbygd servicenettverk over hele Norge
 • Ved regelmessig service beholder du trucken lenger


Vi har rask reaksjonstid på nødvendige reparasjoner og gjør alt vi kan for å sikre at truckene dine forblir produktive til enhver tid. Med regelmessig vedlikehold, øker du levetiden, tilgjengeligheten og sikkerheten til truckene, og reduserer sjansen for skader på dem. I tillegg fullfører vi alle nødvendige sikkerhetskontroller på truckene og utdanner truckførerne gjennom ulike sertifiseringer og kurs. For å sikre investeringene dine, kan kvalifiserte reolkontrollører gå gjennom lageret med deg, for å beskytter deg mot risiko som kan oppstå fra skadet lagerutstyr.

Hvilke tjenester du ønsker å benytte deg av, er opp til deg. Våre servicekontrakter er skreddersydde for dine behov, slik at du kan holde oversikt over kostnadene for hver enkelt truck og ha kontroll over utgiftene.

Stage Services

Reservedeler fra Jungheinrich

Hele året gjør ansatte i Jungheinrich alt de kan for å forsyne deg raskt og trygt med originale reservedeler. Det kan vi få til fordi vi har opparbeidet et effektivt globalt nettverk som forsyner deg med reservedeler. De fleste typer reservedeler er også tilgjengelige på lager i Norge, og i tillegg har alle serviceteknikere et godt utvalg reservedeler tilgjengelig i sin bil. Det bankende hjertet i det globale logistikknettverket av reservedeler, ligger i Kaltenkirchen nær Hamburg. Her har Jungheinrich et reservedelssenter som har over 100 000 originale gaffeltruckdeler tilgjengelige i godt over 10 år. Med Jungheinrich Parts Online kan du enkelt bestille en hvilken som helst reservedel du ønsker, døgnet rundt og uansett hvor du er. Bare ett klikk, og reservedelen du trenger er på vei til deg.
 

Fordeler:

 • 98,5 prosent tilgjengelighet av reservedeler.
 • Originale reservedeler gjør at trucker, automatiserte systemer og lagerutstyr beholder sin verdi.
 • Mer enn 100 000 originale reservedeler er tilgjengelige i over 10 år.
 • Originale reservedeler betyr at du fortsatt er kvalifisert for garanti.

Når du velger originale reservedeler fra Jungheinrich, drar du nytte av effektiv logistikk, topp kvalitet og sikkerhet. Bare en sertifisert original reservedel gir deg maksimal pålitelighet og garanterer at trucken eller logistikksystemet beholder sin verdi.

Stage Logistikksystemer

Vi gjør vårt ytterste for deg 24 timer i døgnet

Service og support for automatiserte systemer og lagerutstyr

Uansett hvor og når; Jungheinrich-service og -support for automatiserte systemer og lagerutstyr er der for deg døgnet rundt. Vi gjør vårt ytterste for at systemet ditt skal fungere på et gjennomgående høyt nivå.

Du kan velge mellom individuelle Jungheinrich service- og supportpakker, for å garantere deg maksimal kostnadskontroll og åpenhet. Med forskjellige servicepakker som flextjenester, intervalltjenester, premiumtjenester og materialstyring, samt individuelle støttenivåer, sikrer vi jevn drift og økt levetid for systemene dine.

Fordeler:

 • Høy pålitelighet for å sikre systemtilgjengelighet.
 • Maksimal kostnadssikkerhet og gjennomsiktighet gjennom individuelle service- og supporttilbud fra Jungheinrich
 • Tett samarbeid om support og service sparer tid
 • Økt systemlevetid med vanlig gaffeltruckservice som inneholder inspeksjon og vedlikehold
 • Økt ytelse gir deg mer tid til kjernevirksomheten

Vi er aktivt involvert i tilfelle feil og får automatiserte systemer og lagerutstyr raskt i gang igjen. Enten vil våre programvareeksperter løse problemet via ekstern tilgang, eller så vil en av våre spesialutdannede serviceteknikere være hos deg innen kort tid.

Vår supporttjeneste tilbyr deg også assistanse med WMS og kontrollsystemer, automatiserte kjøretøyer og radiodata- og IT-systemer. 

Vi er tilstede når du trenger oss

Jungheinrich-service tilbyr deg et variert utvalg av tjenester. Finn ut mer om alle våre tjenester her.

Vi gir deg gjerne råd om den beste løsningen for deg.

Ta kontakt nå!
Stage Utbytte

Kontakt vår serviceavdeling

Telefon

464 24 105

Ta kontakt

Lurer du på noe?