Stage Services

Service

Ekte partnerskap og lojalitet er grunnpilarene dr. Friedrich, Jungheinrichs grunnlegger, bygde sin bedrift på. Disse verdiene gjelder fortsatt og har høyeste prioritet. Uansett om du er kunde eller leverandør kan du velge i et bredt spekter av serviceprodukter og løsninger, alle er fleksible og kan individuelt tilpasses. 

For å unngå nedetid garanterer vi reservedelstilgjengelighet på 98 prosent, hurtige kommunikasjonskanaler og hurtige svartider. Vårt servicenettverk dekker hele Norge, slik at vi kan gi deg assistanse på stedet, på kortest mulig tid.

For alle våre produkter og systemtjenester tilbyr vi støtte og råd om analyse og optimalisering. Vi legger også stor vekt på sikkerhet og arbeidsmiljø hos dine ansatte. Derfor har vi kurs som inneholder all vår erfaring og kompetanse. Kurstilbudet spenner fra truckfører-kurs og utvidet truckførerkurs for høytløftende plukktrucker, til rett batterihåndtering og sikkerhetstrening.

Én ting kan du alltid stole på: Jungheinrich gir deg, uansett om du eier et lite eller et stort firma, akkurat det serviceproduktet som vil lønne seg for deg. 

Oslo, Sandnes, Bergen og Trondheim

Jungheinrich er sertifisert som opplæringsvirksomhet for gaffeltrucker og kan derfor utføre opplæring av truckførere og utstede kompetansebevis (truckførerbevis/trucklappen) i henhold til arbeidsmiljøloven og gjeldende forskrifter. Vi holder truckførerkurs i både Oslo, Bergen, Sandnes og Trondheim.

Din vei til trucken

Du trenger trucken for kort periode eller langtidsleie? Skal driften av truckparken din optimaliseres? Eller ønsker du et fleksibelt flåtestyringkonsept? Vi har en løsning for alt. Alt etter ditt behov.

Kundetjeneste med merverdi

Nede- og stillstandstider er irriterende og først og fremst dyre. Vår premiumservice utmerker seg med sine mange ytelser og kan tilpasses dine ønsker og behov. Slik kan du alltid være trygg på at teknologien fungerer problemfritt og pålitelig.

Vårt service-løfte

Bare original-reservedelen gir opphav til garantikrav. Vi leverer original-reservedelene per nattekspress.

Alltid full elektro-power for din truckpark

Full kraft i din lagerlogistikk: Jungheinrich tilbyr den perfekte service for dine elektriske trucker. Batteriservice, reservebatterier og laderservice – det holder prosessene dine i gang døgnet rundt og det lønner seg økonomisk. Du finner all informasjon her. 

Uansett hvor, uansett når – alltid tilgjengelig

Hos Jungheinrich forener vi kompetansen vi har som produsent, med erfaringen og ekspertisen vi har som tilbyder av totalløsninger. Fra prosjekteringens første faser til service og support: Vi fikser det! 

Økende omløpshastighet øker automatisk risikoen for skader på reoler og lagerinnretninger. Selv små skader kan redusere lastekapasiteten til reolene og forårsake et ustabilt reolsystem. Følgen: Ulykkesrisikoen for alle involverte – menneske, maskin og gods – øker betraktelig.

For et skadefritt, sikkert lager

Fra truckførerkurs til "SAFEwalk": Jungheinrich har forskjellige servicetilbud for økning av sikkerhet i lageret. Helsen til truckførerne står i fokus. Du finner all informasjon om ulykkesforebygging her.

Ser du etter bruksanvisningen til din gaffeltruck? Bruk søkefunksjonen nedenfor for å finne riktig bruksanvisning til din Jungheinrich-truck eller -lader.

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Vice President After Sales, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

Service  er mye mer enn ytelse

Lurer du på noe?