Stage Services

Service

Hos oss kan du velge blant et bredt spekter av serviceprodukter og -løsninger, alle er fleksible og kan tilpasses individuelt. 

I tillegg til problemfri og pålitelig truckservice og systemtjenester, tilbyr vi support og råd for å analysere og optimalisere logistikkbehovene dine. Dette kan for eksempel være materialflyt eller håndtering av truckparken eller lagerstyringssystemet.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og arbeidsmiljø for dine ansatte. Derfor har vi kurs som inneholder all vår erfaring og kompetanse. Kurstilbudet spenner fra sertifisert sikkerhetsopplæring (det mest vanlige truckførerkurset), utstyrsspesifikk opplæring, bedriftsinterne kurs, sikkerhetskurset "Trygg på truck" til dokumentert sikkerhetsopplæring. De ulike kursene kan du lese mer om lenger ned på siden. 

For å unngå driftsstans, garanterer vi reservedelstilgjengelighet på 98 prosent, rask kommunikasjon og svar. Vårt servicenettverk dekker hele Norge, slik at vi kan gi deg assistanse på stedet.

Ekte partnerskap og lojalitet er grunnpilarene som Dr. Friedrich Jungheinrich i sin tid bygde sin bedrift på. Disse verdiene gjelder fortsatt og har høyeste prioritet. Uansett om du er kunde, leverandør eller ansatt, er vårt fokus å skape langsiktige, bærekraftige og lojale forhold.

Én ting kan du alltid stole på: Jungheinrich gir deg, uansett om du eier et lite eller stort firma, akkurat det serviceproduktet som vil lønne seg for deg. 

Oslo, Sandnes, Bergen og Trondheim

Jungheinrich er sertifisert som opplæringsvirksomhet for gaffeltrucker og kan derfor utføre opplæring av truckførere og utstede kompetansebevis (truckførerbevis/trucklappen) i henhold til arbeidsmiljøloven og gjeldende forskrifter. Vi holder truckførerkurs i både Oslo, Bergen, Sandnes og Trondheim.

Kampanje!

En kortslutning av batterikablene kan i verste fall føre til at batteriet begynner å brenne. Jungheinrich sin batterisikring er lagd for å forebygge slik kortslutning.

Din vei til trucken

Du trenger trucken for kort periode eller langtidsleie? Skal driften av truckparken din optimaliseres? Eller ønsker du et fleksibelt flåtestyringkonsept? Vi har en løsning for alt. Alt etter ditt behov.

Kundetjeneste med merverdi

Nede- og stillstandstider er irriterende og først og fremst dyre. Vår premiumservice utmerker seg ved at den kan tilpasses dine ønsker og behov. Slik kan du alltid være trygg på at teknologien fungerer problemfritt og pålitelig.

Vedlikehold eller reparasjon – si det i appen!

Serviceforespørsler døgnet rundt? Bruk vår Jungheinrich serviceapp!

Vårt service-løfte

I de originale reservedelene finner du produsentens dyktighet. Vi leverer originale reservedelene med nattekspress.


Alltid full elektro-power for din truckpark

Full kraft i din lagerlogistikk: Jungheinrich tilbyr den perfekte service for dine elektriske trucker. Batteriservice, reservebatterier og laderservice – det holder prosessene dine i gang døgnet rundt og det lønner seg økonomisk. Du finner all informasjon her. 

Uansett hvor, uansett når – alltid tilgjengelig

Hos Jungheinrich forener vi kompetansen vi har som produsent, med erfaringen og ekspertisen vi har som tilbyder av totalløsninger. Fra prosjekteringens første faser til service og support: Vi fikser det! 

Økende omløpshastighet øker automatisk risikoen for skader på reoler og lagerinnretninger. Selv små skader kan redusere lastekapasiteten til reolene og forårsake et ustabilt reolsystem. Følgen: Ulykkesrisikoen for alle involverte – menneske, maskin og gods – øker betraktelig.

For et skadefritt, sikkert lager

Fra truckførerkurs til "SAFEwalk": Jungheinrich har ulike servicetilbud for å øke sikkerheten på lageret. Truckførernes sikkerhet står i fokus. Her finner du informasjon om forebygging av ulykker.

Ser du etter bruksanvisningen til din gaffeltruck? Bruk søkefunksjonen nedenfor for å finne riktig bruksanvisning til din Jungheinrich-truck eller -lader.

Lurer du på noe?