02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Plukking

Plukking – høyeste plukkytelser.

For at ordreplukking skal fungere optimalt må grensesnittet mellom mennesket og maskin fungere perfekt. Jungheinrich skaper dette samspillet med et bredt spekter av produkter.

Ordreplukking er kjerneprosessen i alle logistikksystemer. Vi tilbyr perfekte løsninger for å sikre optimal tid- og kostnadseffektivitet, alt tilpasset dine behov.

Når det gjelder for eksempel ordreplukk fra menneske til gods, kan varene hentes med en Jungheinrich ordreplukker og transporteres for utsendelse. I automatiserte lagre brukes Jungheinrich transportbåndsteknologi og utstyr for å hente i reol for så å frakte varene til riktig lagringssted.

Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) er designet for å tilfredsstille alle krav til ordreplukking og holde oversikt til enhver tid. Og hvis dine ansatte er direkte involvert i plukkeprosessen, kan vi tilby passende håndholdte terminaler med strekkodelesere, som gjør det mulig å rask, papirløs kommunikasjon via radiodata. Mennesket og maskinen kan dermed fungere i perfekt harmoni under ordreplukk.

Elektriske løsninger for høyere plukkehastighet

Våre elektriske ordreplukkere gir også verdifulle kostnads-og energibesparelser. Med disse hjelpemidlene kan du øke plukkehastigheten for gods i rekkeviddehøyder på opp til 4,60 meter. De mange nyttige funksjonene i våre medium/høye nivåer og lavt nivå ordreplukk inkluderer høydejusterbare styreenheter, PIN-aktivering og individuelle kjøreprogrammer for lave til høye hastigheter. De er også designet for de tøffeste bruksområdene, mens hurtig batteribytte og lading gjør dem ideelle for kostnadseffektiv flerskiftdrift. Som du kan se, har vi alt du trenger for effektiv ordreplukking.

Effektiv plukking sikrer at du har full utnyttelse, gjennomstrømningstall og økt ytelse på lageret ditt. Vi tilbyr riktige løsninger for dine behov, inkludert: ordre-plukking, pick-by-voice og pick-by-light-systemer, samt helautomatisert robotplukking.


Snakk med oss ​​om hva som er riktig ordreplukkingsteknologi for lageret ditt

Ta Kontakt

E-post: systemer@jungheinrich.no

eller direkte med en av våre ansatte.
Les mer

Lurer du på noe?