Stage Plukking

Plukking – høyeste plukkytelser.

Ved plukking må grensesnittet mellom menneske og maskin fungere perfekt. Jungheinrich bidrar til dette samspillet med et stort utvalg plukktrucker. Fordi optimal og feilfritt plukk er ryggraden i din konkurranseevne.

Horisontalt eller vertikalt: Plukking på høyt nivå med Jungheinrich

Globalisering og eksplosive veksten i e-handel gjør at stadig flere varer og materialer må gjøres klare til levering enda raskere. Høye plukkrater og lave feilkvoter er blitt den avgjørende faktoren om bedriften lykkes.

Med 60 års erfaring kan Jungheinrich tilby et stort utvalg plukkeløsninger som er spesialtilpasset ditt plukkmønster. Flere av truckene våre har vunnet internasjonale priser. Jungheinrich ECE har fått utmerkelsen Red Dot-Award for det multifunksjonelle rattet jetPILOT som gir optimal kjørekomfort. Våre intelligente smalgangstrucker EKX, som effektiviserer plukking i store høyder, har også fått flere utmerkelser.

Når det er snakk om menneske/maskin-grensesnitt ved plukking, gjøres snart det meste digitalt. Her har Jungheinrich både intelligente og enkle løsninger klare. Innovative betjeningsmuligheter som Jungheinrich easyPILOT Follow hjelper plukkeren på en intuitiv måte. Plukkeren kan konsentrere seg helt om ordren, fordi trucken følger etter nærmest automatisk, og holder nøyaktig avstand til reol og plukker.

Jungheinrich Warehouse Management System er designet som en digital hjerne for alle typer plukking, og holder hele tiden oversikten. Når alle medarbeiderne deltar direkte i plukkingen har vi egnede håndholdte terminaler med strekkodeleser, som kommuniserer papirløst via trådløst nett. Slik blir menneskene og maskin til en samlet enhet ved plukking.

Lurer du på noe?