02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Automotive

Bilindustrien

Bilbransjen opplever for tiden store omveltninger blant annet med E-mobilitet og autonom kjøring, men nå også med individualisert kjøretøyproduksjon i smarte fabrikker og multinasjonale distribusjonskjeder. I konkurransen om fremtidens emner er hastighet og internlogistisk kompetanse høyt etterspurt.

EKS 215a i drift hos MAIER CZ.

Som en av de ledende produsentene av deler til bilindustrien vet MAIER CZ hva det dreier seg om: effektivt samarbeid mellom mer enn 400 ansatte og våre effektive automatiske trucker, for eksempel EKS 215a.

Førerløs, varig og moduloppbygd: EKX 516k

For å effektivisere arbeidet i et raskt ekspanderende selskap med mer enn 700 ansatte, bestemte Intercable Slovakia seg for en omfattende modernisering med Jungheinrich. Smalgangs-/kombitrucker med kraftig Li-ionteknologi hersker nå i gangene.  

Lagringskapasitet for mer enn 18 000 paller

Som hovedentreprenør bygde vi to svært effektive automatiserte høyreollagre av 1000 tonn jern for vår kunde Continental i Slovakia. Resultatet: Plassutnyttelse på høyeste nivå, økt ytelse og maksimal fleksibilitet for fremtiden. 

Intralogistics 4.0 for nyttekjøretøy

I Salzgitter oppnår de ansatte i MAN Truck & Bus AG svært gode resultater med en integrert totalløsning for uavbrutt materialflyt: Takket være et grensesnitt med det interne SAP-systemet, sørger den automatiske støttebenstrucken ERC 215a for pålitelig delelevering i komponentanlegget.

Moduloppbygd fleksibilitet

I det nye automatiserte høyreollageret til HEWI GmbH, utfører de automatiske truckene til Jungheinrich ulike oppgaver: transport av varer, sammenkobling av produksjons- og utsendingsseksjonene, i tillegg sikring av maksimal fleksibilitet og produktivitet.

Collection Client References

Ta kontakt!

Stage Utbytte

Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon

Telefon

+ 47 02350

Ta kontakt

Full fart i bilsektoren – Høyteknologiske løsninger for industri 4.0

Multinasjonale forsyningskjeder, nye trender som elbilen, skreddersydd bilkonstruksjon i smarte fabrikker: Bilsektoren gjennomgår store endringer. For å garantere fremtidig suksess er hurtighet viktig, og det samme er høy grad av logistisk kompetanse.

I disse tider med globalisering er bilindustrien midt i en fundamental endring. Industri 4.0 er målestokken på disse endringene. Bedrifter må håndtere multinasjonale forsyningskjeder, og deler må leveres til fabrikker med høyeste hastighet, pålitelighet, kostnadseffektivitet og miljøkompatibilitet. Som et resultat krever automasjons- og bilindustrien smarte, fremtidsrettede logistikkløsninger og sofistikert teknologi langs hele forsyningskjeden.

Dette stiller igjen høye krav til logistikkprosessene, som for eksempel fleksibilitet til å håndtere perioder med svingende etterspørsel. Som et eksempel er flere og flere deler og leveranser utstyrt med RFID-brikker (RFID = radiofrekvensidentifikasjon) slik at deres posisjon alltid er kjent i tingenes internett (IoT). Vil du dra nytte av smart teknologi for å optimere informasjonsflyten mellom produsenter, leverandører og logistikkleverandører i kjøretøysektoren? Med våre løsninger er vi i Jungheinrich din ideelle partner i bilindustrien.

Logistikk 4.0 – WMS og truck kommunikasjon

Vårt lagerstyringssystem, Jungheinrich WMS, kontrollerer og overvåker alle prosesser i våre bilkunders varehus. Dette gjør det mulig å bruke hel eller delvis automatisering av prosesser i varehus med høy bukt eller smalgang, samtidig som man forhindrer lagrings- og gjenfinningsfeil. Ser du etter en skreddersydd, høyteknologisk løsning, med alt levert fra én kilde? Da har du kommet til rett sted: Jungheinrichs logistikkgrensesnitt kommuniserer direkte med truckene. Som et resultat identifiserer gaffeltrucker og stablere automatisk neste plassering.

Våre industritrucker, som den innovative EKX kombistabler, har transponderteknologi med RFID-lesere. Utstyr som har denne brikken kan dermed registreres automatisk. Dette resulterer i store tids- og kostnadsbesparelser i alle forsyningskjedene som er vanlig i bilsektoren. Våre trucker har i en årrekke vært tilgjengelige i elektrisk drift. Med våre høyteknologiske løsninger kan vi støtte deg under dette paradigmeskiftet i bilindustrien – som omfatter alt fra elbiler til autonom kjøring.

Lurer du på noe?