02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Lagring

Innsetting – utnytte flatene optimalt

Best mulig utnyttelse av plassen, raskest mulig henting av artikler og fullføring av ordre – lagring er den viktigste delen av logistikkprosessen. Jungheinrich tilbyr et stort utvalg trucker, reoler og systemer for effektiv innsetting: fra manuell til automatisk.

Optimal lagring – høres enkelt ut og blir stadig mer komplisert

Med E-handel og globale logistikkprosesser skal flere produkter settes inn og hentes ut igjen i løpet av stadig kortere tid. Lagring med optimal utnyttelse av tid, kostnader og plass blir derfor stadig viktigere for bedriftenes suksess.

Med våre mer enn 60 års lagererfaring har Jungheinrich det komplette utvalget av trucker, reoler og lagersystemer. Fra enkle elektriske støttebenstrucker til svært fleksible skyvemasttrucker, til lagre med høy plassutnyttelse. Fra manuelle til del- og helautomatiserte lagersystemer og programvarekomponenter som overvåker og styrer hele vareflyten fra innsettings- til uthentingsprosessen.

Reolsystemer: Nøkkelen til optimal håndteringskapasitet

Våre lagersystemer imponerer med behovstilpasset konstruksjon og optimal utnyttelse av lagerareal. Som pallelager, småvarelager eller smalgangslager. Manuelt eller automatisk. Lagersystemer er for oss mye mer enn bare stål og jern. Reoler er ryggraden i lageret og nøkkelen til optimal håndteringskapasitet. Vi tilbyr derfor en helhetlig lagerplanlegging, som ser reolsystemer, trucker og automatiske komponenter som et team i et tett samarbeid. Jungheinrich har et stort utvalg av reol- og lagersystemer, mesanin-konstruksjoner og selvbærende lagre, siloene, for lagring av paller, beholdere, hyller og esker til langt gods. Slik at du alltid kan være rustet for framtidens utfordringer og alltid lagre optimalt.

Lurer du på noe?