02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Truckførerkurs

Truckførerkurs

På grunn av økende Covid 19 smitte ser oss dessverre nødt til å avlyse alle våre truckførerkurs. I første omgang avlyser vi kursene ut året.

Vi gjør dette for å beskytte våre elever og instruktører mot unødvendig eksponering og for å bidra i samfunnets felles tiltak å få ned smittetallene. Trenger du trucklappen/truckførerbevis, har du kommet på rett sted! Vi holder jevnlig truckførerkurs (sertifisert sikkerhetsopplæring). På grunn av situasjonen rundt koronaviruset vil vi avholde den teoretiske delen av kurset digitalt, og den praktiske delen av kurset som praktisk kjøring i våre lokaler (med maksimalt 5 deltakere av gangen). Vi gjennomfører også fadderløsning for deltakere som er i jobb.

Jungheinrich er sertifisert som opplæringsvirksomhet for gaffeltrucker og kan derfor gjennomføre opplæring av truckførere og utstede kompetansebevis (truckførerbevis/trucklappen) i henhold til arbeidsmiljøloven og gjeldende forskrifter.

I Norge er det påkrevd at enhver som betjener en truck skal ha gjennomført godkjent truckførerkurs. De som ikke kan vise til slik opplæring er ikke kvalifiserte førere, og har etter loven ikke rett til å betjene en truck. Ved å gjennomføre et godkjent truckførerkurs hos oss, øker du både din egen kompetanse og bidrar til å overholde loven og øke sikkerheten og lønnsomheten i bedriften.

Kurstilbud:

Truckførerkurs (sertifisert sikkerhetsopplæring)

Utstyrsspesifikk opplæring

Bedriftsinterne kurs

Sikkerhetskurs "Trygg på truck" (HMS-kurs)

Dokumentert sikkerhetsopplæring

Sertifisert sikkerhetsopplæring

Våre instruktører har lang erfaring i å håndtere de ulike stadiene av opplæringen. De gir alle deltakerne på kurset den beste muligheten til å lykkes i å få kompetansebevis (truckførerbevis/trucklappen).


Les mer
Dokumentert sikkerhetsopplæring

Dokumentert sikkerhetsopplæring går enten over én eller to dager, avhengig av hvor mange som melder seg på.

Les mer
Dokumenter sikkerhetsopplæring

Opplæringen dekker trucker som ikke krever ordinært truckførerkurs (sertifisert sikkerhetsopplæring). Når både den teoretiske og praktiske delen er bestått, får eleven utstedt diplom eller truckførerbevis (trucklappen) for godkjent kurs.

Les mer
Truckførerkurs

Arbeidsgiver plikter å gi opplæring og instruksjon til truckførere og andre som jobber med trucker.

Les mer
Truckførerkurs

Vi holder bedriftsinterne kurs på forespørsel.

Les mer
Truckførerkurs

Kurset har fokus på hvordan man unngår ulykker og nestenulykker med truck og gir god innføring i de krav som stilles til gode ledere og truckførere.

Les mer

Kontakt

Har du spørsmål om opplæring, truckførerlappen eller ett av våre sikkerhetskurs?
Ta kontakt med en av våre instruktører i dag.

Adnan Alisic 9990

Adnan Alisic

Instruktør/opplæringsansvarlig truckførerkurs

Ta kontakt
Trond Braaten 0013

Trond Braaten

Instruktør truckførerkurs

Ta kontakt

Lurer du på noe?