02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Sauer
Automatisk høyreollager for paller

Kostnadseffektiv og helhetlig løsning for Sauer GmbH & Co. KG

Sauer GmbH & Co. KG – tidligere markedsleder i leketøybransjen innenlands – utvikler og produserer nå blant annet flasker og beholdere for kosmetikkbransjen, kjemisk og farmasøytisk industri og næringsmiddelbransjen. Tekniske deler som bilstoler for barn er også en del av produktutvalget.

Sømløs prosess

Den positive rollen operatøren spilte, og den tilsvarende utvidelsen av det nødvendige utstyret var et godt utgangspunkt for å investere i intralogistikksystemet. Våre forslag til implementering av et automatisk kranlager for pall var som følger: øke omløpshastigheten og plassutnyttelsen, samt eliminere feilplukk.

Norbert Manger
Prosjektleder i Jungheinrich

"Fordelene ligger primært i den økte omløpshastigheten vi oppnår med kransystemet."

Nytt lagerkonsept med automatiske kransystemer

Det nye lagerkonseptet er et helauotmatisk kranlager for 25.000 paller, fordelt over 3 ganger a 11 høyder. Reolene er bygd med "dobbel dyp", dvs. at det står to paller innenfor hverandre i hver lokasjon. I tillegg til selve kranene og reolene, er det levert transporteringssystem, pallestablere og merkingssystem.

Kort byggetid og høy tilgjengelighet

"Fordelene ligger primært i det høye vareflyten som oppnås med kransystemene" sier Norbert Manger som hadde ansvar for byggingen av intralogistikkanlegget som prosjektleder. Den korte byggetiden på godt under ett år, ga svært god valuta for pengene, høy grad av anleggstilgjengelighet og intuitiv og enkel bruk.


Ønsker du å optimalisere lagerkapasiteten?

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt


Lurer du på noe?