Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Bilde Messe Goteborg okt 2023
21.09.2023

Jungheinrich Norge er på messen Logistik og Transport i Gøteborg

Fra 24. til 25. oktober er vi på Svenska Mässan- og kongressenteret i Gøteborg, en messe som anses som Nordens ledende møteplass for transport- og logistikkspørsmål. Jungheinrich viser frem innovasjoner og bærekraftige løsninger innen automasjon, internlogistikk, gaffeltrucker og digitale løsninger.

Møt oss på stand C03:40

Under messen vil Jungheinrich presentere de nyeste og mest nyskapende løsningene innen automasjon, gaffeltrucker, energihåndtering og digitalisering. Messebesøkende vil få en unik mulighet til å oppdage hvordan Jungheinrich kan hjelpe bedrifter med å optimalisere sin lagrings- og transportkapasitet for å oppnå konkurransefordeler.

Henrik Svensson, direktør for logistikksystemer for Sverige og Danmark, uttaler: "På messen vil vi presentere nyheter innen automasjon, gaffeltrucker, energihåndtering og digitalisering. Mange av våre kunder er interessert i hvordan vi kan hjelpe dem med å utnytte lager- og transportkapasiteten maksimalt, og hvilke fordeler det gir dem i forhold til konkurrentene. Det unike med Jungheinrich er vårt brede spekter av løsninger, slik at vi kan ha et helhetlig perspektiv som leverandør overfor kunden. Vi fungerer ofte som kundens totale partner innen internlogistikk og skaper skreddersydde, optimaliserte løsninger."

Den raske utviklingen av digitaliseringen har gitt opphav til smarte verktøy og tjenester fra Jungheinrich. Disse løsningene hjelper kundene med å styre og optimalisere truckflåten på en effektiv måte, samt gi bedre oversikt over vareflyt og energibruk.

På messen vil besøkende også få muligheten til å oppleve en direktesendt demonstrasjon av en av Jungheinrich sine nyeste løsninger innen automasjon, som vil vise hvordan teknologien kan revolusjonere materialhåndteringen og internlogistikken.

For mer informasjon om Logistik 2023-messen, besøk www.logistik.to

Besøk Jungheinrich sin stand C03:40 på Logistik 2023-messen for å oppdage fremtiden innen internlogistikk og materialhåndtering!

På messen møter du blant annet André og Ragnar. Ønsker du å booke tid eller hilse på ta gjerne kontakt!

André Bjerkelund

1_IMG_0365

Key Account Manager

Andre.Bjerkelund@jungheinrich.no

Ta kontakt

Ragnar Pettersen

1_IMG_0232

Sales Manager Logistics Systems

ragnar.pettersen@jungheinrich.no

Ta kontakt

Pressemeldinger

 Her finner du nyheter og pressemeldinger.

Les mer

Lurer du på noe?