02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Automatisk pallelager
Effektiv lagring av småvarer

Automatisk småvarelager

I et automatisk småvarelager er hastighet, presisjon og optimal energisparing avgjørende for kapasiteten. Reolsystemet, programvaren, transportteknologien og kransystemet, som er hjertet i anlegget, må jobbe perfekt sammen. 

Løsninger som gir rask vareflyt og optimal romutnyttelse

Effektiv småvarelagring er resultatet av et godt og grundig forarbeid. Er korte tilgangstider, høy gjennomstrømning, optimal romutnyttelse og direkte tilgang til hver enkelt artikkel et krav? Automatiske småvarelagre passer perfekt for varer i beholdere, kartonger eller hyller. I dette systemet lagres varene enten på vinkeljern eller i reoler – med full utnyttelse av takhøyden på opptil 25 meter.

Automatiske småvarelagre – svært anvendelige

I automatiske småvarelagre kan man ha enkel eller flere dybder, for eksempel for reservedels-, plukk- og fryseromslagre eller som distribusjonslager eller -senter. Småvarelagre kan brukes ved normaltemperatur, temperaturstyrt og som fryseromslager ned til –30 °C.

Den beste løsningen for dine behov 

Automatiske småvarelagre er like individuelle som de ulike behovene som finnes. Avhengig av en rekke faktorer løser vi svært ulike problemstillinger. For å finne løsningen som passer deg, går vi sammen gjennom din vare- og transportstruktur samt de ulike prosessene og utarbeider et passende lagerkonsept.

Kransystemer av nyeste generasjon 

Våre smarte kransystemer sørger for maksimal hastighet, presisjon og ytelse. Med lette og fremtidsrettede konstruksjon kan tilgjengelig plass utnyttes maksimalt. Energi fra bremsing lagres i såkalte SuperCaps og tilbakeføres til drivsystemet. Den modulbaserte konstruksjonen gjør det mulig å tilpasse anlegget til dine spesifikke lagerbehov.


Ta Kontakt

E-post: systemer@jungheinrich.no

eller direkte med en av våre ansatte.
Les mer


Lurer du på noe?