02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Batterier og ladere
Alltid ladet og klar til bruk

Energistyring

For at elektriske trucker skal kunne yte maksimalt, må de alltid ha nok strøm. Med Jungheinrich sin omfattende batteriservice, vil truckene dine alltid være klare til bruk. 

Jungheinrich ekstrabatterier

Når du trenger en rask løsning

Har batteriet ditt plutselig gått tom for strøm og er ikke lenger mulig å lade? Vi har en servicepakke som raskt elektrifiserer flåten din igjen: med ekstrabatterier og tips om batterivedlikehold, er gaffeltrucken din snart i gang igjen.

Bytt til Li-ion fra Jungheinrich

Øk prestasjonen til flåten din

La trucken din få ny kraft. Bytt til Li-ion. Som en pioner innen internlogistikk, med egen forskning, utvikling og batteriproduksjon, tilbyr vi allsidig kompetanse innen litiumionteknologi. Dette gjør at vi kan hjelpe deg med å øke driftstiden og energiøkonomiseringen på batteriene dine, sett i forhold til blysyrebatterier.

Jungheinrich powerSCAN

Sjekk av Li-ionbatteriet

Jungheinrich powerSCAN er en sjekk som sørger for at batteriet alltid yter sitt beste og kan stilles inn for optimal bruk. Denne sjekken, spesielt for Li-ion-batterier, tester energikildene regelmessig og omfattende: dette inkluderer en årlig service for å evaluere håndteringen av batteriet, programvareoppdateringer og visuelle kontroller av tilstanden til batteriet, laderen og trucken. På denne måten opprettholder Li-ionbatteriet i trucken alltid maksimalt ytelsesnivå, også ut over garantiperioden.

Jungheinrich energirådgivning

Hjelp med å få i gang flåten

Vil du bytte til nyeste Li-ionteknologi for flåten din? Våre energieksperter lager et individuelt skreddersydd energikonsept for deg, hvor vi gjennomfører en helhetlig energikonsultasjon på stedet – med en analyse av eksisterende systemer, opprettelse av energiprofiler og ladekonsepter for å optimalisere den samlede energibruken. Bytt nå og utnytt den omfattende kraften i Li-ionteknologien.

Jungheinrich ladetjeneste

Leverer alltid

Jungheinrich-ladetjenesten kontrollerer at gaffeltruckladerne alltid gir optimalt med strøm til truckene dine. Vi tar oss av kontrollen og funksjonaliteten til laderne. Dette betyr at blysyre- eller Li-ionbatteriene ikke blir skadet under ladesyklusen og er i full drift under hele levetiden.

Jungheinrich batteriservice

Kraft som varer

For å kunne prestere over tid, trenger du pålitelige energileverandører. Gjennom batteritjenesten fra Jungheinrich kan du overlate batterikontroller, batterirengjøring og regelmessig vedlikehold av batteriene til oss.

Oversikt over fordelene:

  • Produsentens kompetanse
  • Lengre levetid for batterier og ladere
  • Bedre sikkerhet og prestasjon for kjøretøyene dine
  • Maksimal pålitelighet for alle truckførere
  • Overholdelse av alle forskrifter på forfallsdatoer
  • Langsiktig investeringssikkerhet for gaffeltrucker, batterier og ladere
  • Kontrolloblat
  • Detaljert testrapport om laderen


Vi gir deg gjerne råd om den beste løsningen for din bedrift.
Ta kontakt nå!

Stage Utbytte

Kontakt vår serviceavdeling

Telefon

464 24 105

Ta kontakt

Lurer du på noe?