Stage Batterier og ladere
Alltid ladet og klar til bruk

Energistyring

Batteriservice, reservebatterier og laderservice: Jungheinrich har et komplett servicetilbud for dine elektriske trucker. Det holder din lagerlogistikk i gang, dag etter dag, døgnet rundt.

Elektrisk trucker må alltid ha nok strøm slik at lageret driftes effektivt. Vår sikkerhetsservice for batteriladere sørger for alt fra levering av reserve- eller utleiebatterier, til råd om vedlikehold, statuskontroll med batterisjekk og batterivedlikehold. Med Jungheinrich laderservice får du kontrollert batteriladerne og sikret at de fungerer som de skal, slik at batteriene ikke tar skade under ladesyklusene, og slik at de kan brukes langsiktig.

Dine fordeler:

  • Kompetanse rett fra de som kan ditt utstyr best
  • Lengre levetid for dine batterier og batteriladere
  • Økt sikkerhet og ytelse for dine trucker

Service på batteriladere

Ønsker du å være på den sikre siden?
Da er vår sikkerhetsservice for batteriladere akkurat det rette for deg!

Med vår sikkerhetsservice er du alltid på den sikre siden med hensyn til ulykkesforebyggende forskrifter (tysk UVV) og bransjeforskriftene (f.eks. tysk DGUV-forskrift 68). Det er fordi vi ved siden av EU-kontroll også overtar overvåkning og overholdelse av kontrollterminer og administrativt arbeid som hører til.
Dra nytte av fordelene med vår funksjonskontroll:

  • Maksimal sikkerhet for alle operatører.
  • Overholdelse av pålagte frister.
  • Langsiktig investeringssikkerhet for truck, batteri og lader.
  • Inspeksjonsmerke.
  • Detaljert kontrollrapport.

Hos oss finner du riktig lader til ditt batteri, enten det er Li-ion- eller blybatterier.

Les mer

Stage Ladeteknologi

Batteriservice

For langvarig og konstant effekt trenger du den rette energileverandøren. Med oss er du på den sikre siden. Gjelder det reserve- eller leiebatterier, eller spørsmål til batteripleie, er du i de beste hender hos oss. Fra statusovervåkning ved hjelp av batterisjekken, via batterirengjøring, til regelmessig batterivedlikehold, tilbyr vi passende produkter.

Jungheinrich er en pioner på feltet elektrisk energi. Opplev kvaliteten og ytelsen til våre batterier.

Les mer


Content Energistyring

Energirådgivning i dine lokaler

Våre eksperter kan lage et energikonsept som er spesielt tilpasset dine behov. 

For å forberede overgang til Li-ionbatterier og ladeteknologi kan våre energieksperter gi deg helhetlig, enkel og effektiv energiveiledning i dine lokaler. Ved siden av en analyse av de eksisterende systemene og prosessene, dreier veiledningen seg også om hvordan opprette energiprofiler og ladestrategier for å optimalisere den totale energibalansen. 


Individuell rådgivning

Planlegging, prosjektering og gjennomføring: Våre konsulenter er tilgjengelige i alle gjennomføringsfaser. Fra oppgradering av enkeltkjøretøy til omstilling av hele kjøretøyparken med pauselading i flerskiftsdrift. Vi finner din individuelle løsning. Profiter av effekt-boosten du får med vår li-Ionteknologi. Se selv. 

Vi kan gi deg råd

Stage Utbytte

Kontakt vår serviceavdeling

Telefon

02350

Ta kontakt


Lurer du på noe?