02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Service_Technician_Action
Originale reservedeler

Ettermontering og tilbehør

Hvis kravene til truckene dine endrer seg i løpet av livssyklusen er det ofte enkle ettermonteringer som skal til for at truck og lager oppfyller de nye behovene.

Et slikt behov kan være LED Floor-Spot(bluespot/redspot).

Sikkerhetslyset Floor-Spot på dine trucker?

Floor-Spot/sikkerhetslys er et LED varsellys som settes på trucken og som viser et konsentrert, blått  lys på bakken for å vise hvilken retningen en truck er i bevegelse. Dette sikkerhetstiltaket har vist seg å være svært effektivt for å forebygge antall kollisjoner og rask nedbremsing. 

Original ettermontering fra Jungheinrich

Har ny risikovurdering satt fokus på sikkerhet eller er truckens bruksområde endret? Økning i produktivitet og effektivitet kan også være faktorer som gjør at det er behov for å optimalisere eller tilpasse arbeidsprosesser.

Vi har 50 års erfaring med truck og den beste kompetanse til å utstyre trucken eller hele lagerområdet etter dine behov. Når du bruker original ettermontering har du alltid tilgang på en kvalifisert servicetekniker fra Jungheinrich, med riktig kompetanse til å utstyre trucken eller hele lagerområdet etter dine behov.

Les mer om originaltilbehør og ettermontering fra Jungheinrich.

Dine fordeler:

  • Kompetanse rett fra de som kan ditt utstyr best
  • Stort produktutvalg – alltid tilpasset dine individuelle behov
  • Økt produktivitet og økt sikkerhet på lageret


Ta kontakt med oss nå.

Ettermontering av Li-ion-batterier

Med egen forskning, utvikling og batteriproduksjon tilbyr Jungheinrich en samlet kompetanse innen Li-ionteknologi fra én leverandør. 

Vi er så overbevist om at LI-ion er riktig for deg. Det er derfor vi garanterer at du kan bytte tilbake til den opprinnelige teknologien når som helst i løpet av de første 6 månedene - uten å oppgi årsak. 100% tilfreds. Ettermonter Li-ion-batterier i truckene dine for størst mulig energisparing og økte driftstider.

Les mer om våre Li-ionteknologi her

As a leading lithium-ion provider, we make it easy for you to take advantage of this advanced technology.

Les merLurer du på noe?