02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Basis-service

Truckservice

Effektiviteten og ytelsen til utstyret ditt er helt avgjørende. For at du skal fokusere på driften, tar vi oss av vedlikeholds- og reparasjonstjenester i truckpark og logistikksystemer.

Fullservice er løsningen for deg som ikke vil bekymre deg over vedlikehold av truckene. Vi tilbyr også skreddersydde vedlikeholds- og reparasjonstjenester for truckparken din. Du har valget. Med over 80 serviceteknikere i hele Norge gir vi deg de rådene og den hjelpen du trenger. Vårt mål er alltid å forhindre dyr nedetid. Siden vi er totalleverandør, tilbyr vi alt du måtte trenge til en knirkefri drift.

Til våre grunnleggende servicetjenester hører også smart energistyring av batterier og ladere samt dekk- og sikkerhetsservice. I tillegg kommer viktige arbeidsoppgaver som hydraulikkservice, truckfører- og sikkerhetskurs og kvalifisert reolkontroll: alt for å sørge for pålitelighet i den daglige logistikken.

100 % beredskap – 0 % risiko

Vi tilpasser fullservice-tilbudet til dine behov og tilbyr deg full investeringssikkerhet med faste beregnelige utgifter.

Forutsigbarhet gjennom regelmessig pleie

Regelmessig pleie og vedlikehold øker beredskapen til truckene dine. Vår service gir deg mulighet for å planlegge gjennom individuelle intervaller.

Sikkert og planlagt

Ved å skifte hydraulikkolje i tide, profesjonelt og miljøvennlig, sikrer du påliteligheten og holdbarheten til din truck i lang tid. Våre eksperter tar gjerne jobben.

Tillit er bra – kontroll er påbudt

Vi guider deg gjennom paragrafjungelen og sørger selvfølgelig også for forskriftsmessig bruk av dine trucker.

Ingen kjenner samspillet mellom Jungheinrich-trucker og dekk bedre enn oss.

Vi er imot stillstand

Minimaliser ståtiden til dine trucker: Vårt tette servicenettverk og våre faglig kvalifiserte teknikere gjør det mulig.

Lurer du på noe?