02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Basis-service

Truckservice

Effektiviteten og ytelsen til ditt utstyr er helt avgjørende. For å gi deg mulighet til å fokusere på virksomheten, tar vi oss av vedlikeholds- og reparasjonstjenester for din truckflåte og logistikksystemer.

Ønsker du full bekymringfrihet er det beste alternativet for deg en fullservice-pakke, eller trenger du skreddersydde vedlikeholds- og reparasjonstjenester for din flåte og ditt lager? Du har valget. Med over 80 serviceteknikere i hele Norge gir vi deg de rådene og den hjelpen du trenger. Vårt mål er alltid å forhindre dyre nede tider. Og vi tilbyr alt fra samme leverandør.

Til våre grunnleggende tjenester hører også smart energistyring av batterier og ladere, og dekk- og sikkerhetsservice. I tillegg kommer viktige arbeidsoppgaver som hydraulikkservice, truckfører- og sikkerhetskurs og kvalifisert reolinspeksjon: alt for å sørge for pålitelighet i dine logistikkprosesser.

100 % beredskap – 0 % risiko

Vi tilpasser fullservice-tilbudet til dine behov og tilbyr deg full investeringssikkerhet med faste beregnelige utgifter.

Forutsigbarhet gjennom regelmessig pleie

Regelmessig pleie og vedlikehold øker beredskapen til truckene dine. Vår service gir deg mulighet for å planlegge gjennom individuelle intervaller.

Sikkert og planlagt

Ved å skifte hydraulikkolje i tide, profesjonelt og miljøvennlig, sikrer du påliteligheten og holdbarheten til din truck i lange tider. Våre eksperter tar gjerne jobben.

Tillit er bra – kontroll er påbudt

Vi guider deg gjennom paragrafjungelen og sørger selvfølgelig også for forskriftsmessig bruk av dine trucker.

Ingen kjenner samspillet mellom Jungheinrich-trucker og dekk bedre enn oss.

Vi er imot stillstand

Minimaliser ståtiden til dine trucker: Vårt tette servicenettverk og våre faglig kvalifiserte teknikere gjør det mulig.

Lurer du på noe?