02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Originale reservedeler
Raskt – sikkert – bekvemt!

Reservedelsservice

Med Jungheinrich reservedelsservice kan du redusere kostnader ved nedetid. Alt du trenger å gjøre er å ringe direkte til delelageret på telefon 464 24 115, eller sende en e-post til deler@jungheinrich.no.

Originale reservedeler oppfyller de aller siste kravene til produsenten og kan leveres selv etter mange år. I tillegg oppfyller selvsagt alle reservedeler kvalitetskrav i henhold til ISO 9001.

Reservedelslogistikk betyr at riktig reservedel alltid leveres på rett sted til rett tid. For at vi skal kunne tilfredsstille de høye kravene våre kunder stiller til oss, jobber vi kontinuerlig med å forbedre vår reservedelsservice. For oss er det ikke nok bare å vise til gode resultater, vi vil alltid etterstrebe å gjøre ting bedre – akkurat som våre kunder. Enda en grunn til å stole på reservedelsservice fra Jungheinrich – tid er som kjent penger!

Vi leverer reservedeler over natten: Ring delelageret direkte på telefon 464 24 115 , eller send en e-post til deler@jungheinrich.no før klokka 14, og du er i gang igjen dagen etter!

Lurer du på noe?