02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Karriere

Karriere

Er du på jakt etter noe nytt, sitter du inne med kunnskap som du tror vi vil kunne dra nytte av, liker du å gjøre en forskjell? Da er du sannsynligvis den vi leter etter! Vi trenger ditt talent, dine kunnskaper og erfaringer. Vi kan tilby en trygg arbeidsplass i et trivelig og allsidig arbeidsmiljø.

Under finner du oversikt over ulike ledige stillinger i bedriften. Kanskje er akkurat din drømmejobb utlyst hos oss – da ser vi frem til å få deg med på laget!

Jungheinrich AG er en av verdens største leverandører av trucker og lagerteknikk. Årlig produseres circa 120 000 trucker. Foretaket har over 17 000 ansatte og en omsetning på over tre milliarder euro. Jungheinrich Norge AS er et datterselskap av det tyske moderselskapet. Omsetningen i Norge er på ca 400 millioner kroner og antall ansatte 145. Virksomheten ledes fra Oslo, med salg og service i egen regi i hele Norge. 

Vårt hovedforretningsområde er salg av nye og brukte gaffeltrucker. Jungheinrich utvikler og produserer manuelle og automatiske trucker, i tillegg produserer vi reol- og lagersystemer samt lagerstyringskomponenter. Vi tilbyr utleie av trucker fra vår leieflåte bestående av mer enn 900 maskiner. Serviceapparatet til Jungheinrich er bransjens desiderte ener.

Lurer du på noe?