02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
2019_SLH 300i
01.08.2019

Best of Industy Award for batterilader SLH 300

Egnet for både bly-og Li-ionbatterier. Stor ytelse, en rekke valgmuligheter og høy effektivitet. Stort spekter av nettverksalternativer.

Jungheinrich sitt SLH 300-batteriladingssystem fikk prisen "Best of Industry Award" i kategorien drift og vedlikehold. SLH 300 representerer en ny generasjon høyfrekvensladere for både blybatterier og Li-ionbatterier. I følge juryen kombinerer SLH 300 det beste fra begge verdener.

Jungheinrich har utviklet produktet som er en integrert del av vår systemløsning, der vi tilbyr kunden en optimalt tilpasset totalpakke bestående av truck, drivverk, batteri og ladesystem fra én og samme leverandør.

SLH 300 forener behovene til et raskt voksende Li-ionmarked med nye smarte løsninger for det eksisterende blybatterimarkedet. Dette gjør den nye SLH 300 til en milepæl på lademarkedet. Fremtidsrettet kommunikasjonsgrensesnitt, optimal energisparing og enhetlig, enkel betjening er noen av fordelene med vår teknologi.

Et nøye utvalgt modellspekter gjør at du oppnår et optimalt pris-/ytelsesforhold: SLH 300 er tilgjengelig fra 15–320 ampere i en rekke ulike spenningsklasser. Det gir maksimal fleksibilitet for brukeren og en rekke tilleggsutstyr, for eksempel fullt grafisk display eller automatisk kontrollenhet for vannpåfylling. Når væskenivået er for lavt, kommer det et signal fra laderen. Deretter følger en automatisk vannpåfylling. Dette øker batteriets levetid og gir en kostnadsgevinst for brukeren.

Det er også mulig å integrere andre nettverksalternativer, som for eksempel en egenutviklet telematikkmodul, for å overvåke strømforbruket i hele truckflåten. 

Lurer du på noe?