02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
PM_15_WP_Staplerspende_JPG
03.12.2020

Donerer gaffeltruck til hjelpe- og interesseorganisasjon

Den tyske hjelpe- og interesseorganisasjonen Hamburger Tafel deler ukentlig ut mat til 30 000 trengende. I disse koronatider har de merket en økning i antall mennesker som trenger deres hjelp. Gaffeltruckdonasjonen fra Jungheinrich var derfor kjærkommen på sentrallageret.

På grunn av koronaviruspandemien kunne ikke det årlige aksjonærmøtet til Jungheinrich AG avholdes i år. Som et resultat ble det tradisjonelle måltidet for aksjonærene etter generalforsamlingen kansellert. Jungheinrich har nå donert den sparte summen til Hamburger Tafel i form av en gaffeltruck. Så snart trucken ankom Tafels sentrallager i Hamburg-Tonndorf, var den raskt i gang med oppgavene.

"Hamburger Tafel er en hjelpe- og interesseorganisasjon som daglig hjelper mennesker i en vanskelig situasjon. Vi ønsker å støtte det viktige arbeidet til dedikerte ansatte og hjelpere i disse utfordrende tider ved å donere en gaffeltruck," forklarer Dr. Lars Brzoska, styreleder i Jungheinrich AG. Jungheinrich AG har støttet Hamburger Tafel i mange år. Flere Jungheinrich-trucker er i drift i Tafel-lageret. Den nye elektriske gaffeltrucken EJC 220 kan løfte last som veier inntil 2000 kilo opptil en løftehøyde på 4,8 meter. Julia Bauer, medlem av styret for Hamburger Tafel e.V., sier: "En flott og sjenerøs gest fra Jungheinrich å bruke pengene som er spart på denne måten. Vi er veldig takknemlige for gaffeltruckdonasjonen! Spesielt fordi stadig flere mennesker har kommet til distribusjonsstedene de siste månedene, noe som betyr at arbeidsmengden på lageret øker”.

Hamburger Tafel støtter mennesker i nød med mat som ikke lenger er ment for salg. Foreningen samler disse matvarene og forsyner sosiale institusjoner som driver med matdistribusjon. På denne måten forsynes 30 000 mennesker i nød med mat hver uke. Hamburger Tafel har et lager, inkludert kjøle- og fryseanlegg, der gaffeltrucken som er donert av Jungheinrich blir brukt.


Bærekraftsprosjekter over hele verden

Lurer du på noe?