Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Wulff_Manthey_3500x2340
02.04.2024

Endringer i konsernledelsen i Jungheinrich AG

I løpet av 2024 vil Jungheinrich omorganisere sin konsernledelse under konsernsjef Dr. Lars Brzoska. Ved å gjøre dette ønsker selskapet å sikre at ledelsen fortsetter sin vekststrategi frem mot 2030.

Heike Wulff blir ny konserndirektør for økonomi (CFO)

Heike Wulff (43) er av styret utnevnt til konserndirektør for økonomi (CFO) fra 1. mai 2024, med ansvar for controlling, regnskap og skatt. Wulff vil også lede finansavdelingen i Jungheinrich sin digitale endringsprosess, DEEP.

Overføring av ansvar

Konserndirektør for finans Volker Hues (60) vil fortsette sitt arbeid i konsernledelsen med søkelys på investorrelasjoner, fusjoner og oppkjøp (M&A), finansiering, IT og innkjøp. Ved slutten av sitt mandat, som ble forlenget i fjor, vil Dr. Hues overføre ansvaret for finansavdelingen til Wulff.

Heike Wulffs innflytelse

  • Lederegenskaper: Wulff har vist analytiske evner og utmerkede lederegenskaper, spesielt i transformasjonsprosesser.
  • Effektivisering: Wulff vil effektivisere finansielle prosesser innenfor konsernledelsen i Jungheinrich og dermed spille en nøkkelrolle for å nå selskapets strategiske mål.

«Heike Wulff har de siste årene omstrukturert og effektivisert sentrale prosesser i konsernet, bevist sine lederegenskaper, spesielt i transformasjonsprosesser, og vil spille en nøkkelrolle i å nå våre strategiske mål», sier Rolf Najork, styreformann i Jungheinrich AG.

Maik Manthey blir ny konserndirektør for teknikk og produksjon

Fra 1. juli 2024 blir Maik Manthey (48) ny konserndirektør for teknikk og produksjon. Med omfattende erfaring og ekspertise innen innovasjon vil han bidra til Jungheinrich sin vekst. Han tar over etter nåværende Sabine Neuß som trer ut av konsernledelsen 30. juni 2024 for å ta fatt på nye utfordringer utenfor selskapet.

«Maik Manthey som konserndirektør for teknikk og produksjon i Jungheinrich AG, vil spille en nøkkelrolle i å fremme selskapets posisjon som en ledende innovatør innen internlogistikk. Dette vil være et vesentlig bidrag til å realisere vår overordnede strategi», forklarer Rolf Najork.

Christian Erlach går av med pensjon

Konserndirektør for salg i Jungheinrich AG, Christian Erlach (61) vil ikke forlenge sitt mandat utover 2024 grunnet alder. Han har spilt en viktig rolle i salgsdivisjonen og i ledelsen siden 2007.

Lurer du på noe?