02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
ERE225i_iF
19.05.2022

iF Design Award for Jungheinrich sin kompakte palletruck ERE 225i

Jungheinrich sin elektriske palletruck ERE 225i ble nylig tildelt den anerkjente designprisen iF Design Award i kategorien «Automobiles and Vehicles».

  • Tildelt prisen for innovasjonskraft og enestående designkvalitet
  • Unik kombinasjon av smidighet, sikkerhet, komfort og bærekraft
  • 270 mm kortere enn forgjengeren (l2-mål) som følge av integrert litiumionbatteri

Palletrucken ERE 225i vant nylig den verdenskjente iF Design Award i kategorien «Automobiles and Vehicles». Gaffeltrucken imponerte juryen med et høyt nivå av nyskapende og enestående designkvalitet. Med sitt helintegrerte litiumionbatteri i truckchassiset, kombinerer ERE 225i på en unik måte både smidighet, sikkerhet, komfort og bærekraft.

«Vellykket design visualiserer egenskapene til et produkt," sier Andreas Knie, industridesigner hos Jungheinrich. "Med ERE 225i blir alt vi lover kundene når det gjelder ytelse, tydelig ved første øyekast: Trucken er sikrere og mer kompakt og komfortabel enn noen annen gaffeltruck i sin klasse, og det synes.»

Takket være det nye designet til ERE 225i, er trucken 270 mm kortere enn forgjengeren. Det gjør at trucken trenger mindre plass ved håndtering av last. Truckførere drar nytte av den forbedrede manøvreringsevnen, noe som gir enda tryggere transport i trange områder. Faste sidevegger gir optimal beskyttelse, samtidig som de sikrer god arbeidskomfort.

Alt dette gjør ifølge iF Design Award-juryen ERE 225i til et av de beste kjøretøyene i sin klasse. I en tre dager lang utvelgelsesprosess har juryen, bestående av 75 anerkjente internasjonale designeksperter, utpekt årets vinnere. Totalt hedret iF Design Award igjen kreative merkevarer, nykommere og oppstartsbedrifter i ni disipliner og totalt 81 kategorier for utmerket design i 2022.

«Vi er veldig glade for å ha vunnet denne anerkjente designprisen med ERE 225i. Det er ikke bare en enestående pris for oss som designteam, men også en takknemlighet og motivasjon for alle de som har bidratt til å skape produktet», sier Knie.

Les mer om  ERE 225i:

ERE 225i
Elektrisk palletruck for kjørende fører 2500 kg

Kompakte og robuste konstruksjon og den korteste trucken i sin klasse imponerer den elektriske palletrucken ERE 225i både ved lasting og lossing.

Les mer

Lurer du på noe?