02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
LogiMAT 2022, New Dimension, Automatisierung
29.04.2022

LogiMAT 2022: New Dimensions in Intralogistics

Med 1160 kvadratmeter er Jungheinrich den største utstilleren på LogiMAT. Fokuset på Jungheinrich sin stand er bærekraftig internlogistikk på områdene automatisering, digitalisering og e-mobilitet. Høydepunktene fra årets LogiMAT-messe blir også presentert på et digitalt arrangement etter messen.

To ganger på rad har LogiMAT blitt kansellert på grunn av pandemien. I år blir det endelig messe igjen! På Jungheinrich sin stand er fremtidens lager hovedtemaet, og en helt spesiell produktlansering er annonsert for messens første dag.

De som ønsker å forme fremtidens internlogistikk, må gå nye veier ved å stadig revurdere prosesser og oppdage nye dimensjoner. Vår brede forståelse på dette området vises på årets LogiMAT fra 31. mai til 2. juni i Stuttgart. På en 1160 kvadratmeter stor stand i hall 9 pluss ekstra uteområde mellom hall 7 og 9, er vi nok en gang den største utstilleren på bransjens ledende messe. Jungheinrich viser frem sine nyeste bærekraftige løsninger innen automatisering, digitalisering og e-mobilitet. 

Produktlansering på åpningsdagen til LogiMAT 31. mai

"Vi gjør internlogistikken mer effektiv og bærekraftig," forklarer Jungheinrich Chief Sales Officer Christian Erlach. Han kunngjør en produktlansering på åpningsdagen til LogiMAT 31. mai som vil forandre tid og rom. Hva det er, er fortsatt hemmelig. Alt vi vet så langt, er at det er en helt ny, selvstendig internlogistikkløsning. "Vi presenterer et helt nytt produkt som oppnår en ny dimensjon av effektivitet på lagrene til våre kunder," sier Erlach.

Som et ytterligere høydepunkt kan LogiMAT-besøkende oppleve Jungheinrich sin merkevareambassadør Nico Rosberg på Jungheinrich-standen på messens første dag. Bærekraftgründeren og Formel 1-verdensmesteren fra 2016 er en tydelig talsmann for elektromobilitet og bærekraftig entreprenørskap. "Jungheinrich og jeg har et felles mål om å gjøre verden mer bærekraftig med e-mobilitet og smarte teknologier," sier Rosberg.

Selvgående mobile roboten (AMR) arculee er det siste tilskuddet til automatiske trucker (AGV).

Jungheinrich vil også presentere sitt brede utvalg av automatiserte lagersystemer og mobile roboter på LogiMAT 2022. Den selvgående mobile roboten (AMR) arculee er det siste tilskuddet til automatiske trucker (AGV). Med den dekker Jungheinrich et enda bredere spekter av løsninger; alt fra lavtløftende oppgaver, smalgangslagring, gulv-til-gulv-transport, trekking av last, shuttle-transport til robotteknologi. Høydepunkter på Jungheinrich-standen vil være Soto-roboten fra Jungheinrich sin partner Magazino, den automatiske trucken EKS 215a som er nominert til IFOY Award og det siste medlemmet av Jungheinrich-familien: AMR arculee fra arculus.

De nyeste POWERLiNE-truckene med integrert litiumionbatteri finner du også på Jungheinrich-standen. Disse inkluderer den elektriske støttebenstrucken ERD 220i, som også er nominert til IFOY Award, og den elektriske lavtløftende palletrucken ERE 225i. 

Ny standard ved å integrere litiumionbatteriet

Gjennom å integrere litiumionbatteriet i truckkonstruksjonen har Jungheinrich satt en ny standard. Resultatet er betydelig reduserte truckdimensjoner, smidigere trucker, økt komfort og større sikkerhet. Samlet sett gir litiumionteknologi et solid bidrag til mer bærekraft i internlogistikken. Kjennetegnet ved denne batteriteknologien er høy ytelse, pålitelighet, redusert energiforbruk, raske ladetider og vedlikeholdsfrihet.

For de som ikke kan komme til LogiMAT i Stuttgart, vil Jungheinrich også presentere høydepunktene fra messen som en del av et digitalt arrangement 9. juni 2022. I nettsesjoner og virtuelle utstillingsrom kan besøkende lære om hvordan Jungheinrich ser for seg fremtidens lager og få råd fra Jungheinrich-ansatte gjennom personlige samtaler.

https://annualreport2021.jungheinrich.com/

Lurer du på noe?