02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
PM_LogiMAT_Keyvisual
31.05.2022

New Dimension in Intralogistics: Jungheinrich på LogiMAT 2022

På åpningsdagen av LogiMAT 2022 presenterte Jungheinrich den nye PowerCube på sin stand i hall 9. Med dette kompakte lagringssystemet for kasser setter Jungheinrich en ny standard innen automatiserte lagringssystemer og garanterer optimal plassutnyttelse med høy fleksibilitet. 

  • Med 1160 kvadratmeter stand er Jungheinrich igjen den største utstilleren på LogiMAT
  • Produktlansering av det kompakte lagringssystemet for kasser, PowerCube 
  • Meet & Greet med Jungheinrich sin merkevareambassadør Nico Rosberg

Største utstilleren på LogiMAT 2022

Jungheinrich er den største utstilleren på LogiMAT 2022 i Stuttgart. På messens første dag feiret Jungheinrich verdenspremieren for sin PowerCube. Besøkende til LogiMAT fikk se fordelene med det nye kompakte lagringssystemet for kasser live og oppleve hvordan Jungheinrich sprenger grenser når det gjelder effektiv lagring.

PowerCube er et automatisert kompaktlager for plassbesparende lagring og plukking av småvarer og stykkgods. Kassene er stablet oppå hverandre i et modulbasert reolsystem i vertikale kanaler opptil 12 meters høyde. Denne høyden gjør at PowerCube kan gi plassbesparende og effektiv oppbevaring av kasser på et veldig lite område. Kassene settes inn og hentes ut av nyutviklede shuttle-er av typen CSC, som beveger seg under reolsystemet med en hastighet på inntil 4 m/s. Shuttle-ene er utstyrt med et spesielt sikkerhetssystem.

Merkevarekampanje med Formel 1-vinner Nico Rosberg

Et annet viktig fokusområde under LogiMAT er kommende merkevarekampanje med tidligere Formel 1-vinner Nico Rosberg i spissen. Rosberg er Jungheinrich sin nye merkevareambassadør. Sammen med salgssjef Christian Erlach presenterte de den nye merkevarekampanjen til Jungheinrich. Nico Rosberg er en fremtredende talsmann for elektrisk mobilitet og bærekraftig entreprenørskap. "Nico gir et ansikt til vårt engasjement innen litiumionteknologi og vår satsing på økt bærekraft i internlogistikken. Sammen ønsker vi å vise hva som er mulig i fremtidens lager," sier Christian Erlach, og merkevareambassadør Nico Rosberg legger til: "Jungheinrich og jeg har et felles mål: å gjøre verden mer bærekraftig med e-mobilitet og smarte teknologier."

På åpningsdagen kunne også publikum snakke med Nico Rosberg på Jungheinrich-standen. Det var mulighet for å ta bilder sammen med verdensmesteren i Formel 1 fra 2016 på en gaffeltruck og å få autografer.

Store utvalg av automatiserte lagersystemer og mobile roboter

Jungheinrich presenterer også sitt store utvalg av automatiserte lagersystemer og mobile roboter på LogiMAT fra 31. mai til 2. juni 2022. Med den selvgående mobile roboten arculee (AMR), som det siste tilskuddet i utvalget av automatiske løsninger (AGV-er), dekker Jungheinrich nå et enda bredere spekter av løsninger som strekker seg fra lavløftende og høyløftende oppgaver, via smalgangslagring og transport på gulvet, trekking av last og shuttletransport, til robotteknologi. Høydepunkter på Jungheinrich-standen vil være Soto-roboten fra Jungheinrich-partner Magazino, den automatiske trucken EKS 215a, som er nominert til IFOY Award, og det siste medlemmet av Jungheinrich-familien, den selvgående mobile roboten (AMR) arculee fra arculus.

Pioneren innen litiumionteknologi

På Jungheinrich-standen vil også de nyeste POWERLiNE litiumiontruckene være å finne. Disse inkluderer den elektriske topalls støttebenstrucken ERD 220i, også nominert til IFOY Award, og den elektriske palletrucken ERE 225i, som nylig vant den anerkjente designprisen iF Design Award. Jungheinrich er en pioner innen litiumionteknologi i internlogistikken. Med konseptet med integrerte litiumionbatterier har Jungheinrich nok en gang satt en ny standard. Resultatet er betydelig reduserte truckdimensjoner, smidigere trucker, økt komfort og større sikkerhet. En annen spesiell egenskap ved POWERLiNE-truckene er at de er helt CO2-nøytrale frem til de skal leveres til kunden. Samlet sett gir litiumionteknologi et stort bidrag til mer bærekraft i internlogistikken. Den overbeviser med høy ytelse og redusert energiforbruk, raske ladetider og null vedlikehold.

Kan du ikke komme til LogiMAT i Stuttgart, har du mulighet til å få med deg høydepunktene fra messen via et digitalt arrangement 9. juni 2022. I nettsesjoner og virtuelle utstillingsrom kan du finne ut hvordan Jungheinrich former fremtidens lager og få gode råd i en personlig utveksling med Jungheinrich-ansatte.


Lurer du på noe?