02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
PM_WP_BA_NicoRosberg
20.10.2021

Nico Rosberg blir Jungheinrich sin nye merkevareambassadør

Jungheinrich og tidligere Formel 1-verdensmester Nico Rosberg, slår seg sammen om elektrisk mobilitet og bærekraft. Bærekraftentreprenøren og verdensmesteren i Formel 1 fra 2016 vil representere totalleverandøren innen internlogistikksektoren som merkevareambassadør.

"Nico Rosberg er ikke bare et ikon innen motorsport. Som investor og visjonær deler han Jungheinrich sin lidenskap for klimasmart, bærekraftig teknologi," forklarer Dr. Brzoska, styreleder i Jungheinrich AG. Den tidligere racerføreren er en av grunnleggerne av Greentech Festival, en global plattform for fremtidsrettet teknologi innen mobilitet, ernæring, landbruk, finans, mote og energi. Siden pensjonisttilværelsen har Rosberg vært en fremtredende talsmann for e-mobilitet og bærekraftig forretningspraksis.

"Vi trenger nye visjoner og smarte teknologier for planeten vår. Dette betyr å fremsnakke og stå på for å elektrifisere og redusere karbonutslippene i alle områder av økonomien vår – spesielt innen mobilitet," sier Rosberg. "Jeg inntar førersete sammen med Jungheinrich for å pushe e-mobilitet."

Jungheinrich har helt siden oppstarten vært opptatt av elektrisk mobilitet og er en pioner og innovatør innen litiumionteknologi. For nøyaktig ti år siden lanserte Jungheinrich, som verdens første truckprodusent en serieprodusert gaffeltruck med Li-ionteknologi.

"Vår ambisjon om å skape bærekraftig verdi forener våre og Nico Rosberg sine verdier," forklarer Dr. Brzoska. “Nico gir vårt engasjement og arbeid et ansikt utad. Samtidig ønsker vi å utvikle ideer sammen og jobbe med konkrete løsninger og muligheter for elektrifisering, energiøkonomisering og bærekraft for å vise hva som er mulig i fremtidens lagre. Sammen med vår nye merkevareambassadør Nico Rosberg, vil vi fokusere enda sterkere på dette engasjementet overfor våre kunder og samfunnet generelt.”

Foto: Tom Ziora/Nico Rosberg
 

Om Nico Rosberg

Nico Rosberg ble født i 1985 i Wiesbaden, Tyskland, og er sønn av verdensmesteren i Formel 1, Keke Rosberg. Nico konkurrerte i Formel 1 i elleve år og tok tittelen som verdensmester i 2016. Etter at han trakk seg fra Formel 1 har han startet som gründer innen bærekraft og investor innen grønn teknologi og mobilitet. Med base i Monaco administrerer teamet hans et stort antall prosjekter med støtte fra et dedikert team av internasjonale eksperter i Monaco, Storbritannia og Tyskland. Rosberg har investert i mange fremgangsrike nystartede foretak, som Lilium, Volocopter, What3Words, Tier og Formula E. I 2018 ble Rosberg tildelt miljøprisen "GreenTec Entrepreneur of the Year" for sitt engasjement innen bærekraftige løsninger. Et år senere grunnla Nico Rosberg Greentech-festivalen, en global plattform for ledende grønn teknologi og en bærekraftig livsstil. I 2020 grunnla han Rosberg X Racing, et team som han leder som administrerende direktør og som konkurrerer i racingserien Extreme E. Extreme E øker bevisstheten rundt virkningene av klimaendringer og fremmer bruken av elektriske kjøretøy i jakten på en karbonfattigere fremtid for planeten vår. 

www.nicorosberg.com

Lurer du på noe?