02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
utviklingssenter i zagreb
13.04.2022

Nytt utviklingssenter for automatisering og digitalisering

Det nye utviklingsknutepunktet i Zagreb gjør at Jungheinrich kan utvide sin kompetanse innen fremtidens lagerløsninger.

Jungheinrich utvider sin kompetanse innen digitalisering og automatisering

Det nye knutepunktet for programvare- og maskinvareutvikling er åpnet i den kroatiske hovedstaden Zagreb. Med "Jungheinrich Business Services Croatia" fortsetter internlogistikkeksperten å utvide sin kompetanse innen digitalisering og automatisering og oppfyller den økende etterspørselen etter egenutviklede digitale produkter.

Her utvikler IT-eksperter innovativ program- og maskinvare for mobile roboter, kontrollsystemer og automatiserte lagrings- og hentesystemer. Hensikten er å designe banebrytende løsninger for utfordringene i industri 4.0. Digitale produkter som Jungheinrich Warehouse Management System og Fleet Management System blir videreutviklet og optimalisert her.

Nytt utviklingsknutepunkt innen digitale produkter og automatiseringsløsninger

Etableringen av knutepunktet er viktig for at Jungheinrich skal fortsette å vokse innen digitale produkter og automatiseringsløsninger. "Som en akademisk og teknisk hotspot er Zagreb det ideelle stedet for målet vårt", sier Markus Skof, Vice President Technics Digital Products i Jungheinrich. Attraktive talenter og fagfolk blir uteksaminert fra hovedstadens universiteter og høyskoler hvert år. Det er nettopp disse talentene Jungheinrich ønsker å tiltrekke seg til sitt utviklingsknutepunkt. Selskapet planlegger å tredoble antall ansatte her innen 2025. Stedsansvarlig Helena Vojnovic fokuserer på et arbeidsmiljø som fremmer kreativitet og legger til rette for innovasjon. Utviklere blir tilbudt moderne kontorkonsepter og fleksible arbeidsmodeller med mulighet for hjemmekontor.

LØNNSOM AUTOMATISERING
Automatiseringsprosesser

Lønnsom automatisering med rett partner.

Les mer

Lurer du på noe?