02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
EKS 412s
31.01.2019

Vår nye plukktruck EKS 412s: Maksimal ytelse på alle nivåer

Maksimal plukkytelse i over 14 meters høyde. Komfortabel med nytt betjeningskonsept og bedre sikt. Større sikkerhet med assistentsystemer.

Vi presenterer en ny generasjon av våre populære plukktrucker EKS. Som følge av en rekke nyutviklinger oppnår trucken maksimal ytelse ved høy lagringstetthet på liten plass. Den er også den raskeste trucken med størst plukkhøyde for bruk i høyreollagre.  

Den nye plukktrucken er spesielt utviklet med tanke på å øke vareflyten på smalgangslageret. Effektivitet, ergonomi, ytelse og sikkerhet er faktorer som har vært viktige i denne utviklingsprosessen.

Ny mast
Vår nye EKS er utstyrt med en helt ny trinnløs tredelt teleskopmast, som er helt unik i sin klasse. Med løft over 14 meter tilbyr EKS i tillegg den største plukkhøyden blant alle vertikalplukktruckene på markedet. Med en masthastighet på 0,5 meter i sekundet er EKS 412s 25 prosent raskere enn forgjengermodellen fra Jungheinrich, som til nå er den raskeste vertikalplukktrucken på markedet.  

Maksimal ytelse
Vår nye EKS 412s kombinerer ytelse og energisparing. Gjennom bruken av en sparsom synkron reluktansmotor (magnetisk motpolsteknologi), har vi samtidig halvert energitapet og økt effektiviteten til motoren. Utover det har vekten til EKS blitt betydelig redusert i det nye designet. Til sammen utgjør dette en energisparing på mer enn ti prosent. Vi tilbyr vår EKS 412s med to ulike batteripakker: standard blybatterier og moderne Li-ionbatterier. Vi garanterer at EKS klarer to skift på bare én batterilading. Dette er både tids- og kostnadsbesparende. Bruken av Li-ionteknologi garanterer høy ytelse og samtidig vedlikeholdsfrihet, raske ladetider og spesielt lang levetid. 

Maksimal komfort
Under utviklingen av plukktrucken ble det lagt stor vekt på behovene til føreren. De trinnløse mastbevegelsene til den nye teleskopmasten fjerner støtbelastninger og gir samtidig et komfortabelt og smidig arbeidsforløp. Takket være det optimaliserte betjeningskonseptet med alle funksjoner innen rekkevidde, er håndteringen av EKS 412s svært enkel.

All relevant informasjon får føreren via den store fargeskjermen. Svært lite kraft skal til for å betjene den nye fotbryteren, noe som gjør den svært brukervennlig. Et ekstra vindu i førerhytten gir enda bedre sikt i alle retninger. 

Økt sikkerhet
Voksende dynamikk på lageret øker også farepotensialet. Derfor har temaet sikkerhet vært spesielt viktig i utviklingen av den nye EKS 412s. Smarte assistentsystemer garanterer maksimal sikkerhet i kombinasjon med høy kjøredynamikk og ytelse. Hertil hører et mobilt personbeskyttelses- og kollisjonssystem, som via laserskannere sørger for at EKS overholder nødvendige sikkerhetsavstander. Slik kan flere trucker operere i samme smalgang samtidig. 

warehouseNAVIGATION
Gjennom Jungheinrich sitt warehouseNAVIGATION-system er en ytterligere økning i ytelse og effektivitet mulig. Trucken kan enkelt integreres i kundens eksisterende IT-systemlandskap via programvaren Logistics Interface fra Jungheinrich. Ved hjelp av RFID-transpondere i gulvet, gjenkjenner trucken aktuell posisjon i reolgangen. Føreren må bare gi kommandoen for kjøring eller løfting, dermed kjører trucken automatisk til pallplassen i diagonal kjøremodus.

Lurer du på noe?