02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
EZS 130
13.11.2019

EZS 130 – trekktrucken som trives der det er trangt


Vi introduserer siste versjon av vår spesielt nette elektriske trekktruck EZS 130. Med en bredde på bare 600 mm er trekktrucken designet for plassbesparende småvaretransport i industrien, eller transport av bagasjevogner på flyplasser. Takket være sin 24 V kraftige trefasemotor, kan EZS 130 trekke en rekke ulike typer tilhengere med en totalvekt på inntil 3000 kg.

Den forbedrede drivverksteknologien til EZS 130 garanterer høyere effektivitet med fremragende energisparing. Dynamisk bremsing med energigjenvinning gjør det mulig med spesielt lang driftstid. Vi tilbyr EZS 130 både med velkjente blybatterier og fremtidsrettet litiumionteknologi. Litiumionbatteriet til EZS 130 kan enkelt lades i pauser. Som tilleggsutstyr kan EZS 130 fås med integrert 24 V batterilader, som gjør det enkelt å lade i alle 230 V stikkontakter.

Nye trekktruckkonstruksjon

Gjennom den nye trekktruckkonstruksjonen er innstigningsområdet på trekktrucken utvidet med 70 mm uten å endre de grunnleggende målene til trekktrucken. Den nye og spesielt lave ståplattformen gir enkel av- og påstigning. Rammen til EZS 130 er laget av høykvalitets stål og leveres nå med en ekstra høy rammebeskyttelse. Avhengig av behov og ønske, kan kunden velge mellom forskjellige typer ryggstøtter (inkludert integrerte sittemuligheter). Det høydejusterbare og nedfellbare setet gir god kjørekomfort og ergonomi, spesielt over lange strekninger. Den elektriske servostyringen skjer via den høydejusterbare Jungheinrich jetPILOT. Den nye konstruksjonen er også optimalisert for lavere førere.  

Sikkerhet i høysete

EZS 130 er spesielt sikker og trygg ved kjøring i svinger takket være curveCONTROL, som fleksibelt justerer truckens kjøreegenskaper etter behov, og automatisk reduserer hastigheten ved kjøring i svinger. Via berøringsbrytere kan føreren velge mellom tre kjøreprogrammer.

Et integrert LED-lys øker sikten på dårlig opplyste områder. Floor-Spot reduserer faren for kollisjon på uoversiktlige steder gjennom et rødt eller blått lys som blir projisert på gulvet noen meter fra trucken.

Et totommers display viser batterinivå, hastighet, driftstid, kjørehastighet og eventuelle feilmeldinger. Trucken kan aktiveres via easyaccess gjennom berøringsbryteren PinCODE, eller med transponderkort.

Vi tilbyr en mengde tilleggsutstyr til EZS 130 for individuelle justeringer. En robust og allsidig bøyle for tilleggsutstyr gjør det mulig å montere for eksempel datautstyr.

Trekktrucken er tilgjengelig med forskjellige tilhengerfester for å passe til ulike tilhengertyper. En ryggetast gjør det enkelt å koble til og fra tilhengere. For rammetilhengere finnes det elektriske tilkoblinger.

Lurer du på noe?