02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Kampanje ETV 216i
20.03.2019

Skyvemasttrucken ETV 216i mottar renommert designpris

Verdens første truck med integrert batteri. Revolusjonært truckdesign, takket være Li-ionteknologi.
iF Design Award er én av de viktigste designprisene i verden

Vår skyvemasttruck ETV 216i har vunnet iF Design Award 2019. Dette er verdens første truck som har blitt designet med tanke på et helintegrert batteri. Til dette har vi konsekvent benyttet oss av fordelene til den plassbesparende og effektive teknologien til Li-ionbatterier. ETV 216i er betydelig mer kompakt enn tradisjonelle skyvemasttrucker og er raskere og har bedre ergonomi enn andre trucker. Dette nyter truckføreren godt av i form av større plass og bedre sikt. Svært brukervennlig og økt sikkerhet på lageret er resultatet.

I utviklingen av ETV 216i har både ingeniører og designere jobbet sammen helt fra starten. Resultatet er en truck som forener design og ytelse som ingen annen truck tidligere har gjort. Det at vår ETV 216i nå får utmerkelsen iF-Award, er en bekreftelse på at vi har begitt oss inn på riktig vei når det gjelder vårt nye konsept for truckdesign.

Hedersbevisning for "65 år iF Design Award-deltakelse"

iF Design Award teller blant de viktigste designprisene i verden. Den har gitt utmerkelser i ulike disipliner, som produkt-, forpaknings-, kommunikasjons- og service-design/UX og arkitektur og interiørarkitektur. I 1954 vant Jungheinrich iF Design Award for første gang med den elektriske ledetrucken "Ameise" – med årets utmerkelse er det den 18. tittelen i "Produkt"-kategorien. Som én av sju bedrifter mottar Jungheinrich i tillegg hedersbevisningen "65 år iF Design Award-deltakelse". 

ETV 216i
Skyvemasttruck 1600 kg

Skyvemasttrucken ETV 216i er den perfekte partneren for sikker og effektiv innsetting og uthenting.

Les mer

Lurer du på noe?