02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Flåtestyring
01.10.2019

Tilkoblede trucker: Nytt flåtestyringssystem fra Jungheinrich

Intralogistikkekspertene hos Jungheinrich introduserer et fullstendig redesignet modulært nettverktøy på markedet for digital optimalisering av truckflåter og intralogistikkprosesser.

Fordelene er

  • God oversikt over effektivitets- og produktivitetsdata
  • Optimalisert utnyttelse av flåten; bærekraftig kostnadsoptimalisering
  • Tilgang hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet

Den skybaserte løsningen hjelper brukeren med å følge nøye med på effektivitet og produktivitetstall for sin flåte, for eksempel ved å analysere aktuell informasjon om driftstimer og truckkostnader – overalt og uavhengig av produsent. Gjennom intelligent integrering av data kan systemet generere enkle og raske analyser av driftstimer, kapasitetsutnyttelse og driftskostnader.

Flåter i alle størrelser

Flåtestyringssystemet fra Jungheinrich kan brukes til flåter i alle størrelser, og kan tilpasses alle kunders behov, takket være modulene som er enkle å kombinere. Nettportalen legger vekt på enkel betjening og viser alle viktige nøkkeltall på dashbordet. Informasjonen som blir tilgjengelig øker effektiviteten i flåten og senker driftskostnadene. Det gir økt lønnsomhet og bærekraft for kundens interne logistikk. I de kommende månedene vil Jungheinrich utvide systemet med flere moduler for å øke effektiviteten og sikkerheten.
 

Lurer du på noe?