02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
EKM 202
14.11.2018

Vår nye personløfter EKM 202

Småvareplukking med totalt 215 kg last og Li-ionbatteri for lang driftstid i hastigheter opptil 8 km/t. Varsellys for økt sikkerhet ved bruk på områder med flere tilstede

Siste generasjon av personløfteren EKM 202 for plukking av småvarer er her! 
Til de viktigste forbedringene i forhold til forgjengermodellen teller den mer enn dobbelt så store løftekapasiteten til personløfteren, som er spesielt godt egnet for plukking av alle typer småvarer uten pall. I tillegg til 100 kilo lastvekt på øvre oppbevaringsbrett, har den nye EKM-en ekstra oppbevaringsplass med kapasitet for ytterligere 115 kilo. Ekstra oppbevaringsrom på masten gir plass til arbeidsverktøy.

Med sitt nye trefasevekselstrøms drivverk oppnår personløfteren maksimal hastighet på opptil 8 km/t. Det 120-amperetimers kraftige Li-ionbatteriet gir tilstrekkelig energi for spesielt lange og intensive arbeidsoperasjoner. For bruk i butikker med mye trafikk, har personløfteren et varsellys som gjenkjenner farlige områder. Lyset aktiveres automatisk ved heving av plattformen og markerer et område rundt personløfteren. Sikker av- og påstigning garanterer EKM gjennom en automatisk dørlås. For bruk i smalgang eller plukkreol, leverer vi også personløfteren med lastruller. Siden masten kan kjøres ut, er gripehøyder opptil 5,3 meter mulig.

Personløfteren er et ideelt alternativ til den klassiske stigen. Chassiset på EKM har vi erstattet med en robust ramme av metall. Dermed er personløfteren optimalt beskyttet mot skader. Dette gjelder spesielt for drivhjulene, som har blitt plassert innenfor konturen på personløfteren.


EKM 202
Personløfter 215 kg

Med den smidige personløfteren for plukking EKM 202, fyller du raskt og enkelt på varer i hyller, plukker små deler og bytter lyspærer.

Les mer

Lurer du på noe?