Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Li-ION

Litiumionteknologi fra Jungheinrich

Li-ionteknologi revolusjonerer internlogistikken. Det er mange grunner til å ta i bruk litium-ionløsninger fra Jungheinrich. Som en ledende Li-ionleverandør gjør vi det enkelt for deg å utnytte tilgjengelig teknologi. Kombinert med våre helhetlige løsninger, nytenkende teknologier, integrerte tjenester og et bredt produktspekter, gjør vi virksomheten din mer effektiv – med Jungheinrich trenger du ikke å inngå kompromisser.

Vi inngår ingen kompromisser, det trenger ikke du heller

Grundige råd – uten kompromisser

Vi tilbyr deg en skreddersydd Li-ionløsning. Og vi lover at du ikke må inngå noen kompromisser når det kommer til planlegging og gjennomføring. Du vil få det du virkelig trenger. Våre spesialister og energieksperter hjelper deg fra start til slutt og vil gi deg individuell hjelp i alle faser av ditt Li-ionprosjekt. Enten det er ettermontering på eksisterende trucker, ombygging av hele truckflåten eller leie av utstyr.

  • 65 års erfaring innen elektromobilitet
  • Mer enn 10 års erfaring innen Li-ionteknologi
  • Over 60 000 Li-ionbatterier installert
  • Størst antall Li-iontrucker i bruk over hele verden
  • Bare én kontaktperson
  • Alltid den riktige Li-ionløsningen for dine behov

Ikke inngå kompromisser. Velg heller en helhetlig løsning og en partner som forstår din bedrift.


No Compromises Benefit Motiv 1

Banebrytende teknologi – uten kompromisser

Mer enn 10 års erfaring innen Li-ionteknologi betyr at hvis du inngår du samarbeid med Jungheinrich, får du den nyeste teknologien innen effektivitet og kvalitet. Takket være vår egen forskning, utvikling og produksjon kan vi tilby deg et unikt, integrert system der Li-ionbatteriet, laderen og trucken er best mulig koordinert med hverandre.

  • Høy effekt og pålitelighet, selv når trucken ikke er fulladet
  • Ingen batterivedlikehold eller service
  • Ingen spesielle ladeplasser med ventilasjon er nødvendig
  • Cirka 21 % reduksjon i CO2-utslipp sammenlignet med blybatterier
  • Inntil tre ganger lengre levetid enn tradisjonell energilagring
  • Lavere totalkostnader enn for et blysyrebatteri
  • Rask lading i pauser eller nedetid gir maksimal tilgjengelighet på truckene
  • 30 minutters lading gir batteriet 50 prosent kapasitet, 80 minutters lading gir batteriet 100 % kapasitet
  • Høy sikkerhet under bruk, lading og transport

En annen innovasjon er våre nyeste trucker med integrert Li-ionbatteri, våre POWERLiNE-trucker,  hvor truckdesign og batteriteknologi koordineres enda mer effektivt. Det betyr kompakte dimensjoner og maksimal smidighet.
 

No Compromises Benefit Motiv 2

Komplette løsninger – uten kompromisser

Effektivitet er alt, det inkluderer også sammensettning av flåten din. Derfor ønsker vi å gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig å bytte til Li-ionteknologi uten komplisert kommunikasjon gjennom tredjepartsleverandører. Hos oss får du alt fra én totalleverandør!

Dette gjelder enten du ønsker ettermontering av Li-ionbatterier på eksisterende trucker, ombygging av hele flåten din til Li-iondrift, en helt ny ladestruktur eller bare ønsker å leie trucker. Som eneste fullserviceleverandør for Li-ion hjelper vi deg med å finne de beste løsningene. Vi støtter ditt Li-ionprosjekt fra planlegging til iverksettingsstadiet. Og med vår lader- og batteriservice pluss våre ettermarkedstjenester, er vi alltid der for deg, også på lang sikt.

Uansett hvordan du ønsker å implementere litiumionteknologien, vil du alltid være trygg med Jungheinrich.

No Compromises Benefit Motiv 3

Høy prestasjon – uten kompromisser

Tillit er bra, men en garanti er bedre, spesielt når investeringer i din egen virksomhet er involvert. Du kan stole 100 % på teknologien og på oss som partner. Hos oss får du ikke bare langvarig teknologi av høy kvalitet, men også følelsen av å være i trygge hender.

Med "Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus" gir vi deg en inntil 8 år lang garanti på våre Li-ionbatterier, slik at du kan slappe av og konsentrere deg om det som er viktig – arbeidet ditt.

No Compromises Benefit Motiv 4


Garanti og satisfaction
Ingen bekymringer – ingen kompromisser!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus garanterer vi inntil 8 års ytelse på våre Li-ionbatterier. 

Fornøyde kunder

Vi ønsker å overbevise deg gjennom det vi gjør og ikke bare det vi sier. Les kundene sin mening.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Operativ leder for prosjektteam logistikk, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"Takket være Jungheinrich sin litiumionteknologi har vi større fleksibilitet og en mye mer forutsigbar og tilgjengelig truckpark."

Vil du også ha en tilnærming uten kompromisser?

Gjør som mange av våre fornøyde kunder og velg litium-ionløsninger fra Jungheinrich. Få råd fra oss og gjør din bedrift egnet for fremtiden – velg Li-ionløsninger uten kompromisser.

Karbonnøytralt fotavtrykk frem til levering, 20 % flere pallehåndteringer i timen og inntil 30 centimeter kortere. Velkommen til en ny æra med litiumiontrucker.

Som et perfekt koordinert og integrert system garanterer våre Li-ionbatterier lang levetid og maksimal ytelse uten strømtap.


Bytt til Jungheinrich Li-ionteknologi nå og dra nytte av maksimal effektivitet og kostnadseffektivitet, uten kompromisser.

Vi hjelper deg gjerne

IKON Contact Module Global

Du kan også kontakte oss på kontakt@jungheinrich.no

Telefon

+ 47 02350

Ta kontakt

Lurer du på noe?